13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialStoichiţă şi-a anunţat plecarea

Stoichiţă şi-a anunţat plecarea

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoi­chiţă, le-a mulţumit jucătorilor săi pentru prestaţia din partida cu Astra Ploieşti, câştigată de bucureşteni cu 2-0, spunând că probabil au jucat şi pentru el, deoarece ştiau ce este în sufletul său, din cauza plecării de la Steaua. „Mă doare că nu o să mai fiu la Steaua. Mor de fie­care dată câte puţin când plec de la Steaua. Nu vedeţi că s-a făcut deja conducerea tehnică? Le urez mult succes, multă baftă după perioada aceasta în care am fost aici”, a spus Stoi­chiţă după meci, el vorbind pentru prima oară de faptul că va părăsi gruparea din Ghencea la finalul sezonului.

Mihai Stoichiţă a adăugat că, în opinia sa, nu mai sunt şanse ca Steaua să câştige titlul, dar că unii jucători încă mai cred în posibilitatea formaţiei bucureştene de a câştiga campionatul. „Ne facem datoria până la capăt şi aşteptăm să vedem ce va fi în ultimele etape. Şanse la titlu nu mai sunt, ne batem pentru locul doi. Mă bucur însă că sunt jucători care încă mai cred în şansele la titlu, dar eu de felul meu sunt realist.”

Steaua a învins cu scorul de 2-0 (1-0) formaţia Astra Ploieşti, într-un meci disputat la Buzău, în cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Bogdan Stancu ‘7 şi Arman Karamyan ’52. Meciul s-a disputat la Buzău, deoarece Steaua a fost sancţionată cu interzicerea organizării de jocuri pe propriul stadion pentru o etapă, după incidentele provocate de fani la meciul cu FC Timişoara. În tribune s‑au aflat aproximativ 10.000 de spectatori, printre care şi 50 de stelişti şi 150 de susţinători ai formaţiei Astra.  

Incidente la intrare

Înainte de debutul partidei a avut loc un incident la intrarea pe stadion, în momentul în care câţiva fani din Buzău nu au mai aşteptat controalele corporale şi au dorit să forţeze intrarea. Un suporter a folosit un spray paralizant împotriva unui steward, care a fost transportat la ambulanţă pentru a primi îngrijiri medicale.

Bogdan Costea
Bogdan Costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă