11.4 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialSteven Spielberg o va sustine pe Hillary Clinton

Steven Spielberg o va sustine pe Hillary Clinton

Regizorul Steven Spielberg a anuntat, ieri, ca a decis sa o sustina pe Hillary Clinton in campania pentru alegerile prezidentiale din 2008, dupa ce un timp a parut ca a optat pentru Barack Obama, relateaza AFP, preluat de Rompres.

"Am luat o perioada de timp pentru a ma familiariza cu impresionanta paleta de candidati democrati si sunt convins ca Hillary Clinton este candidata cea mai apta sa ne conduca, din prima sa zi la Casa Alba", a declarat regizorul, citat pe site-ul de campanie al doamnei Clinton.

"Hillary este un lider solid, respectat pretutindeni in lume. In calitate de presedinte, va sti sa tina unita America, sa ne restabileasca prestigiul peste hotare si sa ne asigure protectia, aici, acasa", a mai spus regizorul.

Hollywood-ul, in mod traditional un sprijin financiar de calibru al democratilor, avea o admiratie fara limite pentru presedintele Bill Clinton, dar aceasta nu-i garanteaza sotiei sale sprijinul neconditionat al starurilor.

Steven Spielberg insusi a organizat, in februarie, un dineu pentru strangerea de fonduri in favoarea campaniei lui Barack Obama, senator de culoare din Illinois (nord). Cineastul s-a razgandit in cele din urma, insa alte celebritati si-au mentinut sprijinul pentru marele rival al doamnei Clinton.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Liga Campionilor: Real Madrid și Bayern Munchen au pierdut în deplasare

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, şi Bayern Munchen, performera primei etape, au pierdut meciurile susţinute în deplasare, miercuri seara, în etapa a doua a Ligii...

Aproximativ 200 de polițiști și jandarmi participă la zeci de percheziții în localitatea Țăndărei

Aproximativ 200 de polițiști și jandarmi participă în această dimineață la o acțiune de amploare în localitatea Țăndărei, din județul Ialomița, care este desfășurată...

Prințesa Kate Middleton a îmbrățișat o adolescentă bolnavă de cancer

Palatul Kensington a publicat miercuri imagini cu prinţul William şi soţia sa Kate care s-au întâlnit cu Liz Hatton, o adolescentă bolnavă de cancer,...
Ultima oră
Pe aceeași temă