13.4 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSpecialStelea, antrenor si jucator la Otelul

Stelea, antrenor si jucator la Otelul

Inca un component al „generatiei de aur” pare sa intre in lumea antrenorilor, alegand treningul in locul costumului de presedinte sau impresar. Ieri, presedintele clubului Otelul Galati, Marius Stan, a anuntat ca proaspata achizitie a formatiei de la Dunare, portarul Bogdan Stelea, va avea si responsabilitati de antrenor secund la echipa condusa de pe margine de Petre Grigoras. „Sunt convins ca se poate impune la echipa si-l va ajuta pe Grigoras sa faca treaba buna”, a declarat Marius Stan la plecarea catre Antalya, unde Otelul va efectua pana pe 29 ianuarie primul stagiu de pregatire in vederea returului Diviziei A. Oficialul galatean a precizat ca Otelul este prima formatie vizata la retrogradare. „Avem doar noua puncte si minus 15 la adevar. Este clar ca suntem primii vizati la retrogradare”, a spus Stan. Otelul va juca trei meciuri amicale in turneul de pregatire din Antalya, urmand a evolua in compania formatiei germane Wuppertal si a doua echipe din Ucraina, Arsenal Kiev si Cernomoret Odesa.
l Marius Stan a criticat decizia luata luni de Comisia de recurs federala in cazul jucatorului Razvan Ochirosii si spune ca aceasta va fi contestata la UEFA, precizand totodata ca tatal fotbalistului va fi dat in judecata. „Probabil ca acolo se judeca dupa anumite interese. Ne vom angaja un avocat care sa ne pledeze cazul la UEFA. In paralel vom deschide un proces civil impotriva tatalui jucatorului, care a semnat un act oficial potrivit caruia fiul sau putea pleca la o alta echipa doar in cazul in care aceasta ar fi platit o clauza de reziliere a contractului, in valoare de 200.000 de dolari”, a explicat Stan.
Razvan Ochirosii, in varsta de 17 ani, a venit la Steaua Bucuresti in urma cu sase luni de la Steaua Dunarii Galati, club particular care are o intelegere cu divizionara A galateana privind furnizarea de jucatori. Oficialii clubului Otelul au reclamat ca jucatorul a fost „furat” de Steaua si sustin ca gruparea Steaua Dunarii detine un contract semnat de Razvan Ochirosii valabil pana in 2008.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă