13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialStela Popescu, regizor de musical la Opera Comică pentru Copii

Stela Popescu, regizor de musical la Opera Comică pentru Copii

Opera Comică pentru Copii vă invită să vedeţi spectacolul „Scufiţa Roşie”, de Roman Vlad, adaptare după Fraţii Grimm, în regia Stelei Popescu.

Spectacolul este programat în această stagiune, de la orele 12.00 şi 14.00 în zilele de luni 16, 23 şi 24 mai şi marţi 10, 17 şi 24 mai, apoi marţi 14 iunie şi miercuri 15 iunie.

În perioada 31 mai – 6 iunie,  trupa de artişti a Operei Comice pentru Copii, alături de invitata lor specială, actriţa Stela Popescu se vor afla în  turneu în SUA cu musicalul „O Noapte Furtunoasă” de Roman Vlad, adaptare după I.L. Caragiale. Din echipa realizatorilor acestui spectacol face parte şi Mircea Diaconu, în calitate de consultant al Proiectului „Caragiale”.

Spectacolul care s-a jucat cu imens succes la Bucureşti toată luna aprilie, se va juca pe 2 iunie, de la ora 20.00 pe Broadway, la Townhall. Spectacolul de muzică şi dans „Primăvara Magnoliilor”, având-o ca Guest Star pe Stela Popescu va fi susţinut pe 3 iunie la Sala de Spectacole „Bucharest” din New York şi pe 5 iunie la Connecticut.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă