17.7 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialStart pentru grupele Ligii Campionilor

Start pentru grupele Ligii Campionilor

» Dinamovistii s-au reunit ieri in vederea pregatirii noului sezon competitional, in care campioana Romaniei are ca principal obiectiv calificarea in grupele Ligii Campionilor.

» La primul antrenament au fost prezenti 18 fotbalisti din totalul de 28, cat cuprinde lotul "cainilor".

» Ieri au fost prezenti Matache, Moti, Scarlatache, Lucian Goian, Pulhac, Musat, Balace, Vranjkovic, Stanic, Catalin Munteanu, Margaritescu, Fernandes, Predescu, Claudiu Niculescu, Danciulescu, Oprita, Baltoi si Liviu Ganea. Au lipsit Romanovs, Lobont, Ze Kalanga, Blay, stefan Radu, Adrian Cristea, Zicu, Florin Bratu, Ropotan si Vali Nastase.
Cei care au absentat au fost jucatorii convocati la loturile nationale, ei avand trei zile in plus de vacanta. Desi a fost si el prezent la dubla cu Slovenia, fara a bifa insa vreun minut pe teren, Claudiu Niculescu a venit la reunirea lotului. Mircea Rednic va avea intreg lotul la dispozitie la sedinta de pregatire de joi. "Azi e prima intalnire. Adevarata reunire va avea loc joi, cand vor veni si jucatorii straini. Sunt multe transferuri, pe toate mi le-am dorit. Chiar si Zicu, un jucator care nu se punea problema sa vina la Dinamo. Avem nevoie de jucatori, de un lot puternic. Ne-am intarit si ne vom intari in continuare daca e nevoie", a precizat "Puriul".
Fostul stelist Daniel Oprita se simte foarte bine in lotul campioanei, fiind convins ca Dinamo este echipa cu prima sansa la titlu si in urmatorul sezon. "Nu mai am emotii. Sunt deja vechi la echipa. Sper sa facem treaba buna, sa revin la forma cea mai buna si sa jucam in Liga. Dupa anul pe care l-a avut si achizitiile facute, Dinamo e din nou favorita sa castige titlul. Nu ma ingrijoreaza concurenta. Au venit jucatori valorosi si luptam impreuna sa intram in grupe. sanse sunt, depinde si cu ce echipa cadem. Am venit eu de la Steaua cu noroc, n-o sa mai avem ghinion la tragerile la sorti", a comentat Daniel Oprita.
Entuziasmul atacantului nu s-a putut citi si pe chipul lui Silviu Balace, mijlocasul adus in iarna de la Poli Timisoara fiind foarte aproape de despartirea de Dinamo. "Cred ca saptamana asta se va decide ce voi face. Sezonul trecut m-am accidentat, iar apoi, cand am jucat, nu mi-a iesit. Per total sunt multumit de evolutia mea. Nu consider ca este nedrept ceea ce mi se intampla, asta a fost situatia. Nu vor ei sa mai raman, ce sa fac? Sa raman cu forta? Din moment ce am fost anuntat, voi pleca suta la suta. Am ceva oferte, nu de la UTA, de la alte echipe din tara, dar si din strainatate. Sa vedem. Vom discuta pentru ca trebuie platita si o suma de bani la club", a explicat cel poreclit cu putin timp in urma "Nedved din Banat".
La reunire a fost prezent si Streten Stanic, imprumutat la Rad Belgrad. Sarbul a venit la stadionul Dinamo impreuna cu bosniacul Vranjkovic si s-a antrenat impreuna cu echipa. In zilele urmatoare staff-ul tehnic va lua o decizie in ceea ce priveste viitorul lui Stanic la Dinamo.

Cele mai citite

PSD vrea reducerea taxării cu 5 procente pe salariile mici și medii. Câți bani ar rămâne în buzunarele românilor

Ministrul Adrian Câciu a declarat că măsura ar duce la creșterea puterii de cumpărare a românilor și la competitivitatea companiilor Ministrul investițiilor și proiectelor europene,...

PSD vrea reducerea taxării cu 5 procente pe salariile mici și medii. Câți bani ar rămâne în buzunarele românilor

Ministrul Adrian Câciu a declarat că măsura ar duce la creșterea puterii de cumpărare a românilor și la competitivitatea companiilor Ministrul investițiilor și proiectelor europene,...

Trei candidaturi la prezidențiale au fost contestate la CCR. Sâmbătă se analizează sesizările

Sâmbătă este ultima zi de depunere a candidaturilor la cea mai înaltă funcție în stat. În cursa pentru Cotroceni sunt 10 candidați până acum Sâmbătă...
Ultima oră
Pe aceeași temă