13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialSport extrem la poalele Retezatului

Sport extrem la poalele Retezatului

» Mii de tineri sunt asteptati la "Park Fest", care va avea loc de 1 mai.

Tara Hategului va fi gazda unui eveniment deosebit, reunit sub titulatura de "Park Fest", la care sunt asteptati mii de tineri din intreaga tara, in datele de 1 si 2 mai. Vor fi organizate spectacole live sustinute de trupe si DJ romani sau straini, precum si pentru intreceri de paintball, excursii si intreceri in domeniul sporturilor extreme.
Este prima editie a acestei manifestari, iar organizatorii spun ca, alaturi de edili, intentioneaza sa promoveze aceasta zona turistica de la poalele Retezatului. Locatia aleasa pentru derularea "Park Fest" este chiar la limita Parcului National Retezat, in satul Clopotiva, iar pentru a cunoaste cat mai bine zona vor fi organizate excursii in masivul muntos. "Vrem ca tinerii sa inteleaga ca pana nu vom reusi sa ne respectam pe noi insine si intre noi, oamenii, nu vom reusi sa respectam o entitate mai presus de noi, cea care face totul posibil pe lumea aceasta: natura.

 

Pentru asta trebuie sa incheiem un parteneriat pe termen lung intre noi insine si tot ce ne inconjoara, sa renuntam la a ne mai gandi doar la prezent, fara sa constientizam consecintele actiunilor noastre in viitor", sustin organizatorii manifestarii. Biletul de intrare in "Park Fest" va fi de 30 de lei pe zi, ori 50 de lei pentru ambele zile de petrecere, tarif care cuprinde si posibilitatea de a campa in zona de camping a festivalului ori participarea la concertele live sustinute pe "Platoul Soarelui".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă