12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialDEZVĂLUIRE. Fanii „Urzeala Tronurilor” au motive să îşi facă speranţe pentru un...

DEZVĂLUIRE. Fanii „Urzeala Tronurilor” au motive să îşi facă speranţe pentru un personaj îndrăgit

Actorul care îl interpretează pe Jon Snow în „Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor”, Kit Harington, a fost surprins de paparazzi, recent, pe platourile de filmare din oraşul irlandez Belfast, scrie time.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea o imagine cu actorul Kit Harington pe platourile de filmare „Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor” din Belfast.

Citeşte şi: Interpretul lui Tyrion Lannister, din “Urzeala tronurilor”, a rămas surprins la gala Emmy 2015. Ce a spus actorul

De asemenea, actorul a spus, într-un interviu din luna septembrie, că va avea, probabil, în jur de 30 de ani când va încheia filmările la „Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor”.

Citeşte şi: ”Urzeala tronurilor”, RECORD la gala Emmy. Câte premii a primit

„Ceea ce este important este că acum ştiu exact când mi se va încheia contractul… Să spunem doar că <<Game of Thrones>> va mai face parte din viaţa mea pentru ceva vreme. Probabil că voi avea în jur de 30 de ani când se va termina”, a spus actorul, potrivit Huffington Post.

Însă, preşedintele HBO, Michael Lombardo, a vrut să pună capăt zvonurilor că Jon Snow ar supravieţui: „Din tot ceea ce am văzut, auzit sau citit, Jon Snow este mort”. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă