21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialSpectacol de eleganta si rafinament

Spectacol de eleganta si rafinament

» Exponatele ce se incadreaza in segmentul de lux pot fi admirate in Mamaia.
»  Pretul biletului este de 20 lei, iar expozitia este deschisa spre vanzare.

Litoralul romanesc este gazda unui eveniment unic ce a reunit nume importante pe segmentul de lux. "Luxury Summer" s-a transformat in atractia principala a acestei veri si a reusit sa transforme, zilele acestea, statiunea Mamaia, intr-un resort al elegantei desavarsite.

In plin sezon estival, platforma Power Marine a strans ieri si astazi iubitori de frumos, oameni pentru care luxul este un mod de viata. Spatiul de expunere oferit, precum si decorul spectaculos, confera toate atuurile unui eveniment de inalta tinuta, pastrand totusi exuberanta unei seri in aer liber. Cortul, amplasat pe plaja, ce gazduieste expozitia este amenajat cu materiale vaporoase, panze si matasuri fine. Spectacolul de lumini a reusit sa surprinda in mod placut publicul vizitator. Organizatorii au declarat ca in cadrul expozitiei pot fi gasite telefoane mobile de lux create de producatori de marca pe piata internationala. De asemenea, la eveniment sunt prezenti reprezentanti din domeniul yachturilor, moda, hi-tech, leisure, design interior, dar si auto.

 

Din aceste domenii au fost atent selectionate numai exponatele ce se incadreaza in segmentul de lux, respectand astfel tendinta manifestarii. Pentru cei care se rasfata, firmele de bijuterii au pregatit exponate unice, care atrag privirile instantaneu prin stalucirea lor. Pretul biletului de intrare este de 20 lei, expozitia fiind deschisa spre vanzare. Conceptul Luxury Summer se bazeaza pe valorificarea unui spatiu neconventional, care face legatura intre prezentarea propriu-zisa a exponatelor si atmosfera serilor de vara.

 

Toate aceste elemente transforma experienta luxului intr-una speciala pentru publicul pasionat. Persoanele care au vizitat expozitia s-au aratat impresionate de obiectele pe care le-au avut in fata ochilor si au recunoscut ca este pentru prima data cand au vazut o astfel de expozitie. Daca in primele zile ale expozitiei programul de vizitare era intre 18.00 si 00.00, maine cei interesati sa admire obiectele de lux sunt asteptati intre 18.00 si 22.00.

»  Decorul cortului este creat din materiale vaporoase si matasuri fine.

» Reprezentanti din domeniul yachturilor, modei, bijuteriilor si auto si-au etalat cele mai prestigioase produse

Cele mai citite

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...
Ultima oră
Pe aceeași temă