0.1 C
București
marți, 26 noiembrie 2024
AcasăSpecialSoul dining – un nou concept lansat de restaurantul Cézanne by Cezar...

Soul dining – un nou concept lansat de restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu

Într-un cadru festiv, alături de personalități din showbiz, reprezentanți din mass-media, clienți și parteneri, restaurantul Cézanne – glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept – soul dining – transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile şi emoție.

Pasionații de gastronomie au savurat o selecție rafinată de canapé-uri și au asistat la un demo plating – crème brulée cu pere și sparanghel – realizat live de Chef Cezar Munteanu.

 Soul dining se traduce prin plăcerea de a găti şi reprezintă un mesaj pe care îl transmit dincolo de ceea ce regăsim în farfurie. Este un nou concept pe piața din România care se diferentiază prin creativitate, pasiune, emoție transmisă și prin ingrediente alese cu multă grijă. Un concept născut pentru cei ce au nevoie de o altă abordare, creat special pentru a aduce bucurie oamenilor.

Dincolo de ușile bucătăriei veți găsi oameni dedicați, pe care i-am învățat să ofere know-how celor aflați la început de drum, așa cum și alții au împărțit cu mine tainele bucătăriei și bucuria de a fi lângă oameni, în mijlocul oamenilor.

Gătim cu inspirație, cu zâmbet și responsabilitate. Responsabilitate socială. Proiecte precum „Sănătatea începe din farfurie”,“Fii chef pe propriul tău destin”,“Sărbătorile sunt pentru toți”, dar și susținerea altor proiecte sociale au venit din dorința de a fi mai aproape de cei ce au nevoie de noi, a declarat Chef Cezar Munteanu.

Preparatele gourmet au fost însoțite de bogăția aromelor din vinurile Cramei Oprișor și maestria lui Sergiu Nedelea, Expert Somelier, iar cafeaua Nespresso a fost cea care a revigorat conversațiile dimineții.  

Situat în Piata Charles de Gaulle, în imediata vecinătate a Parcului Herăstrău, restaurantul  își așteaptă oaspeții cu o atmosferă ce invăluie în artă, prin șemineul impunător sculptat de Constantin Brancuși şi reproducerea subtilă a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne.  

Info utile

Specific: International/Chic cuisine
Chef’s specialities: Crème Brulèe din brânză de capră, sparanghel și pere la grătar, Carppaccio de vită umplut cu cremă de busuioc, Budincă de ciuperci, Piept de rață glasat cu sirop de agave, polenta și sos de gălbiori, Deliciu “Arta à la Cézanne” cu caramel. Pentru evenimente deosebite: Chilean Seabass cu spumă de migdale sărate.
Capacitate: 50 de locuri la parter; patru saloane cu o multiplă capacitate de acomodare la etaj, terasă.
Ocazii: Prânz, cină, business meeting, aniversare, evenimente corporate/ private.
 

 

Cele mai citite

Deputatul Silviu Vexler mesaj către Călin Georgescu : Delirul mistic-religios şi antisemit și teoriile conspirative nu pot schimba istoria şi realitatea

Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, deputatul Silviu Vexler, i-a transmis, luni, candidatului la alegerile prezidenţiale Călin Georgescu, plasat pe locul întâi la primul...

După S.O.S., încă un partid își declară susținerea pentru Călin Georgescu

Preşedintele AUR, candidatul formaţiunii în alegerile prezidenţiale, a afirmat, luni, că România are ”şansa” unui guvern şi a unui preşedinte suveranist. ”România s-a trezit!...

Un celebru realizator de podcast american a intrat în conflict cu Vladimir Kliciko

Joe Rogan, celebru realizator de podcast american, "răspândeşte propaganda rusă" cu privire la războiul din Ucraina, a acuzat fostul campion mondial de box la...
Ultima oră
Pe aceeași temă