24.5 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialSoลฃia ลŸi fiul preลŸedintelui CJ TimiลŸ, audiaลฃi รฎn dosarul de evaziune de...

Soลฃia ลŸi fiul preลŸedintelui CJ TimiลŸ, audiaลฃi รฎn dosarul de evaziune de la Direcลฃia Apele Banat

Soลฃia ลŸi fiul preลŸedintelui Consiliului Judeลฃean TimiลŸ, Titu Bojin, sunt audiaลฃi, vineri, de cฤƒtre procurorii Parchetului de pe lângฤƒ Tribunalul TimiลŸ, în dosarul de evaziune de la Direcลฃia Apele Române Banat din TimiลŸoara, informeazฤƒ Mediafax.

La intrarea la audieri, Maria ลŸi Emilian Bojin, însoลฃiลฃi de un avocat, au refuzat sฤƒ facฤƒ declaraลฃii presei.

Contactat de corespondentul Mediafax, preลŸedintele Consiliului Judeลฃean TimiลŸ, Titu Bojin, a declarat cฤƒ nu are nicio implicare în acest dosar.

„Deocamdatฤƒ, nu e cazul sฤƒ ne pronunลฃฤƒm, va trebui sฤƒ stฤƒm liniลŸtiลฃi ลŸi calmi sฤƒ vedem cum va decurge ancheta. Este o anchetฤƒ în derulare, este vorba despre o firmฤƒ care are contracte cu Direcลฃia Apelor. A fost firma soลฃiei, nu a fost firma mea. Nu am niciun fel de implicare în ceea ce înseamnฤƒ perioada de doi ani ลŸi jumฤƒtate de când firma a fost înstrฤƒinatฤƒ. Înลฃeleg cฤƒ este o discuลฃie pe partea de contabilitate. Nu a fost niciun minut soลฃia contabil la firmฤƒ. Contractul a fost pentru cele douฤƒ luciuri de apฤƒ, pentru folosirea celor douฤƒ locaลฃii, de la Dumbrฤƒviลฃa ลŸi de la Ianova, deci nu a fost un contract comercial, ci a fost un contract cu chirie. Cei care au greลŸit sฤƒ rฤƒspundฤƒ pentru ceea ce au greลŸit”, a declarat Bojin.

Întrebat dacฤƒ intenลฃioneazฤƒ sฤƒ demisioneze, Bojin a rฤƒspuns cฤƒ doreลŸte sฤƒ îลŸi ducฤƒ la bun sfârลŸit mandatul ลŸi cฤƒ nu poate fi vorba de o comandฤƒ politicฤƒ.

„Eu ลŸtiu cฤƒ am un mandat pe care vreau sฤƒ îl respect ลŸi sฤƒ îl duc la capฤƒt. În condiลฃii normale nu are legฤƒturฤƒ cu partidul, nu are nicio legฤƒturฤƒ cu mine”, a afirmat Bojin.

Firma Temadi TMB, care a aparลฃinut Mariei ลŸi lui Emilian Bojin, a fost vândutฤƒ, potrivit preลŸedintelui CJ TimiลŸ, în anul 2011.

Miercuri, procurorii au fฤƒcut percheziลฃii la sediul Direcลฃiei Apele Române Banat din TimiลŸoara, iar trei persoane au fost audiate, într-un dosar de evaziune fiscalฤƒ, surse judiciare afirmând cฤƒ ancheta ar viza contracte semnate între instituลฃie ลŸi o firmฤƒ a soลฃiei ลŸefului CJ TimiลŸ, Titu Bojin.

Cele mai citite

Percheziศ›ii รฎntr-un dosar de รฎnศ™elฤƒciune cu indemnizaศ›ii de creศ™tere a copilului

Poliศ›iศ™tii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitฤƒศ›ii Economice din Prahova au efectuat, joi dimineaศ›ฤƒ, 11 percheziศ›ii รฎn judeศ›ele Argeศ™, Prahova ศ™i รฎn municipiul...

Caz ศ™ocant รฎn sport! Atletฤƒ olimpicฤƒ, victimฤƒ a unui incident tragic: A fost incendiatฤƒ de partenerul ei sub privirile fiicei sale

Atletฤƒ olimpicฤƒ din Uganda, ucisฤƒ รฎntr-un atac violent comis de partenerul ei. Rebecca Cheptegei, participantฤƒ la maratonul Jocurilor Olimpice de la Paris, a fost incendiatฤƒ...

Marcel Ciolacu s-a รฎntรขlnit cu premierul israelian Benjamin Netanyahu

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, joi, 5 septembrie, de premierul israelian Benjamin Netanyahu. โ€žRomรขnia ลŸi Guvernul susลฃin dreptul Israelului la autoapฤƒrareโ€, a transmis...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ