21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialSoţia lui Schumacher cere presei să-i lase familia în pace

Soţia lui Schumacher cere presei să-i lase familia în pace

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, a transmis un comunicat presei, marţi, în care face apel pentru ca medicii şi familia sa să fie lăsaţi în pace, iar jurnaliştii să plece de la clinica din Grenoble, unde este internat fostul pilot, informează Mediafax.

„Este important să menajăm medicii şi spitalul pentru a-şi putea desfăşura activitatea liniştiţi. Vă rog, de asemenea, să ne lăsaţi familia în pace”, a scris Corinna Schumacher într-un comunicat adresat insituţiilor mass-media.

„Aveţi încredere, vă rog, în declaraţiile medicilor şi părăsiţi clinica. Vă rog să ne susţineţi în lupta comună pentru Michael”, a adăugat soţia lui Schumacher.

Luni seară, un apropiat al fostului pilot a afirmat că starea de sănătate „s-a ameliorat uşor”. Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, starea lui Schumacher arată „uşoare semne de îmbunătăţire”, a precizat acest apropiat pentru agenţia Sid, adăugând că totuşi starea pilotului este critică.

Tot luni, spitalul din Grenoble anunţase că starea de sănătate a germanului Michael Schumacher este considerată tot „stabilă”, dar „critică” de către echipa medicală.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori.

Cele mai citite

Norvegia renunță la acordarea automată a azilului pentru refugiații ucraineni

Guvernul Norvegiei a anunțat vineri că încetează de îndată politica de acordare automată a azilului pentru refugiații ucraineni, marcând o schimbare semnificativă în abordarea...

Klaus lovit de drona Ghinion

Bomba zilei vine de unde nu te-ai fi așteptat, având în vedere recentele derapaje ale justiției. Da, din partea Înaltei Curți de Casație...

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, eliminat de armata israeliană într-un atac aerian

Armata israeliană a anunțat sâmbătă că l-a eliminat pe liderul mișcării islamiste Hezbollah, Hassan Nasrallah, în urma unui atac desfășurat vineri asupra cartierului general...
Ultima oră
Pe aceeași temă