20.4 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSpecialSituaţie disperată la juniorii de la „U" Transilvania

Situaţie disperată la juniorii de la „U” Transilvania

Problema juniorilor în sporturile din România cunoaşte un nou episod, de data aceasta la echipa de handbal masculin „U” Transilvania Cluj. Cu multe medalii de aur şi de argint la gât, mici handbalişti ai clubului clujean au ajuns să nu mai ştie unde să facă pregătire. Conform managerului clubului clujean, Mihai Tritean, copiii nu mai sunt lăsaţi în sălile de antrenament şi au ajuns să joace handbal în pădure. „Vreau să trag un semnal de alarmă în privinţa juniorilor noştri. Cel mai puternic centru de juniori din ţară a fost abandonat şi nu mai are unde să se antreneze. Universitatea Babeş-Bolyai nu ne mai dă nici o sală şi mai dureros este că nu ai cu cine discuta despre asta. Nu interesează pe nimeni”, a spus Mihai Tritean.


Sponsor la echipa mare

„Facem parte dintr-un club studenţesc, însă nu ne ajută cei care ar trebui să susţină sportul studenţesc. Copiii noştri au ajuns să facă handbal pe iarba din pădure. Avem probleme foarte mari”, a declarat oficialul clujean. Dacă situaţia juniorilor nu pare a avea o rezolvare prea rapidă, la nivelul echipei mari lucrurile au început să se stabilizeze. Clujenii vor beneficia de un nou sponsor din acest sezon, iar obiectivele vor fi destul de îndrăzneţe. „Cu toate problemele financiare pe care le-am avut, am reuşit să ne acoperim cheltuielile pe acest sezon şi cred că lotul este unul care ne permite să ne gândim la un loc în primele şase. Trebuie să avem şi puţin noroc”, a mai spus managerul unei echipe care acum o lună nu ştia dacă are bani de înscriere în prima divizie.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Metoda folosită de o femeie pentru a scăpa de un violator

O femeie din Iași a reușit să scape din mâinile unui atacator de 21 de ani, care a pătruns în casa ei cu intenția...

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară

În cadrul ședinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a adoptat măsuri privind funcționarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de...

Alertă! Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti, dată dispărută și căutată la nivel național

Matei Vali Cătălina (43 ani), secretara-șefă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a fost dată dispărută! Secretara-şefă a Universităţii de Medicină...
Ultima oră
Pe aceeași temă