9 C
Bucureศ™ti
joi, 17 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialSite-ul Romanialibera.ro, premiat la Tรขrgul Gaudeamus

Site-ul Romanialibera.ro, premiat la Tรขrgul Gaudeamus

Azi, în ultima zi a Târgului de Carte Gaudeamus a avut loc decernarea premiilor ediลฃiei.

Echipa redacลฃiei România liberฤƒ online a primit Trofeul Presei la secลฃiunea online.

Premiile au fost acordate în urma monitorizฤƒrii materialelor publicate despre Târgul de Carte Gaudeamus, restul distincลฃiilor fiind oferite în urma votului publicului.

Premiul pentru „cea mai râvnitฤƒ carte a târgului” a revenit volumului „Crimele Revoluลฃiei” de Grigore Cartianu.

Editura Nemira s-a clasat pe locul al treilea la categoria „cea mai bunฤƒ editurฤƒ cu peste 200 de titluri”, pe locul al doilea a fost desemnatฤƒ editura Rao, iar pe primul loc Humanitas.

Academiei de Studii Economice i-a fost oferit premiul „Educaลฃia”, iar Premiul de excelenลฃฤƒ – editurii Polirom, pentru colecลฃia „Ego.Prozฤƒ”.

Antoaneta Ralian a primit premiul pentru traducere. De altfel, premiul a fost acordat în premierฤƒ la Gaudeamus, anul acesta, ลŸi, din 2011, va purta numele Antoanetei Ralian.

Târgul de Carte Gaudeamus s-a desfฤƒลŸurat la complexul Romexpo din BucureลŸti în perioada 18-22 noiembrie. Târgul de carte Gaudeamus a fost vizitat în primele trei zile de peste 50.000 de persoane, dintre care circa 34.000 de vizitatori au mers la Pavilionul Central Romexpo sâmbฤƒtฤƒ.

Cele mai citite

Romรขnia, campioanฤƒ la inflaศ›ie: ศ˜apte luni pe podiumul scumpirilor รฎn UE

Romรขnia este ลฃara cu cea mai ridicatฤƒ inflaลฃie din blocul comunitar, cu un avans anual al preลฃurilor de 4,8% Rata anualฤƒ a inflaลฃiei รฎn Uniunea...

Fanii romรขni รฎศ™i pot achiziศ›iona bilete pentru meciurile cu Kosovo ศ™i Cipru!

รŽncepรขnd de vineri, 18 octombrie, fanii echipei naศ›ionale de fotbal a Romรขniei vor avea ocazia sฤƒ รฎศ™i achiziศ›ioneze bilete pentru ultimele douฤƒ meciuri din...

Copiii milionarului hunedorean Adrian Marลฃian, daลฃi dispฤƒruลฃi de 3 zile, au fost gฤƒsiลฃi

Copiii spun cฤƒ erau cu niศ™te persoane care vorbeau o limbฤƒ strฤƒinฤƒ, dar cฤƒ s-au purtat frumos cu ei Potrivit primelor informaศ›ii, Adrian Marศ›ian ar...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ