17.1 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialSINUCIDERE SAU ACCIDENT? Cadavrul unei femei, fost prim-procuror, găsit în râul Argeş

SINUCIDERE SAU ACCIDENT? Cadavrul unei femei, fost prim-procuror, găsit în râul Argeş

Fostul prim-procuror al Parchetului Tribunalului Argeş de la începutul anilor 2000 Ionela Viorina Ionescu a fost găsită moartă, marţi, în râul Argeş, după ce plecase de acasă de o săptămână şi fusese dată dispărută de către familie, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, un pescar a sunat la 112 după ce a găsit o pereche de pantofi pe malul râului, iar la faţa locului au mers pompierii militari, care au început căutările.

După câteva ore, echipele de intervenţie au recuperat cadavrul unei femei, anchetatorii stabilind ulterior că este vorba despre Ionela Viorina Ionescu, fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

„Cadavrul a fost recuperat şi transportat de către o echipă a Serviciului Medico Legal Argeş la morga din Piteşti, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Din primele date ale anchetei rezultă că femeia era în proces de divorţ cu soţul său, cei doi având un copil în clasa a II-a.

Conform surselor citate, în 31 august femeia a plecat către serviciu, unde însă nu a mai ajuns, fiind dată ulterior dispărută de către familie.

Anchetatorii spun că prima ipoteză în acest caz este cea a unei sinucider, maii ales că asupra femeii a fost găsit un bilet în care aceasta spunea că are proble în familie, fără însă a preciza că are de gând să se sinucidă.

Ionela Viorina Ionescu a fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş la începutul anilor 2000, iar ulterior a fost prim-adjunct al instituţiei, funcţie din care a fost schimbată în anul 2008, de atunci lucrând ca procuror.

Cele mai citite

Kevin de Bruyne s-a accidentat și e incert pentru derby-ul cu Arsenal!

Căpitanul lui Manchester City, Kevin De Bruyne, a suferit o nouă accidentare în meciul din Liga Campionilor contra lui Inter Milano, reluând un șir...

Hackerii iranieni au trimis informații despre campania lui Trump, în tabăra democraților

Un purtător de cuvânt al campaniei vicepreședintelui Kamala Harris a spus că doar „câteva persoane au fost vizate de aceste e-mailuri” Hackerii iranieni au luat...

Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați de la Asia Express 2024

În ediția din 19 septembrie a emisiunii „Asia Express 2024,” Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați după ce au terminat pe ultimul...
Ultima oră
Pe aceeași temă