28.1 C
București
duminică, 7 iulie 2024
AcasăSpecialSimota, atacat din nou

Simota, atacat din nou

Patronul echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, este tot mai atacat de catre fostii colaboratori.
Dupa ce fostul manager Ioan Sdrobis l-a acuzat ca nu se pricepe la fotbal si ca nu vrea sa promoveze, desi are un lot care ii permitea asta, a venit randul si fostului antrenor, Gheorghe Poenaru, sa scoata sabia. "Daca stiam de la bun inceput ca patronul nu are de gand sa promoveze, nu as fi venit la Petrosani.
Am fost dezamagit sa constat ca, desi echipa ar fi putut face pasul catre Liga I in sezonul trecut, totusi, acest lucru nu s-a intamplat", a declarat Poenaru care a catalogat drept "o teapa" perioada petrecuta de el in Valea Jiului.
Tehnicianul l-a urmat pe Sdrobis in Moldova, la echipa de liga a treia Aerostar Bacau, acolo unde cei doi si-au propus ca pana in 2011 sa o duca in Liga I.

Cele mai citite

Franța votează: tensiune maximă în Hexagon

Alegerile din Franța au o miză uriașă, cu implicații nu numai pentru francezi, ci și pentru NATO și Uniunea Europeană Președinția lui Macron s-ar putea...

10 trenuri sunt blocate în drumul spre mare

Circulația între București și Constanța este oprită, din cauza unui incendiu de vegetație Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a transmis un comunicat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă