23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialSimona Halep, pe teren, la BRD Bucharest Open. Cu cine a jucat...

Simona Halep, pe teren, la BRD Bucharest Open. Cu cine a jucat românca

Simona Halep, locul 3 WTA, prezentă la turneul de tenis BRD Bucharest Open, a participat la evenimentul Kids Day, dedicat copiilor care practică tenisul. Românca a făcut schimb de mingi cu aproximativ 150 copii, la Arenele BNR.

Copiii prezenți, miercuri, la Kids Day, au avut șansa, ca pe parcursul unei ore și jumătate să joace tenis cu Simona Halep și să primească autografe de la aceasta. A treia jucătoare a lumii a fost însoțită, pentru o scurtă perioadă de timp și de către Ion Ţiriac şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

Citește și BRD Bucharest Open: Țig, Cîrstea și Dulgheru, la fileu. Programul româncelor de miercuri

La finalul evenimentului, fiecare copil a primit câte un poster cu Simona Halep şi alte obiecte promoţionale. Copiii s-au putut fotografia cu Halep şi au primit autografe din partea constănțencei.

Citește și BRD Bucharest Open: Niculescu și Mitu se pregătesc pentru un sfert de finală românesc

Campioană la București, la ediția inaugurală din 2014, Simona Halep, 3 WTA, nu a mai luat startul și la această ediție, astfel că ea va pierde punctele câștigate anul trecut. Românca a spus că se va concentra pe antrenamente și recuperare, după turneele de iarbă, care au culminat cu Wimbledon.

Citește și Tecău, despre duelul cu Slovacia: “Mă bucur că jucăm în locul în care am copilărit”

Halep a fost prezent, la Arenele BNR, la meciul dintre Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

Cele mai citite

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă