22.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialSimona Halep: Pot câștiga un meci chiar dacă am pierdut primul set

Simona Halep: Pot câștiga un meci chiar dacă am pierdut primul set

Simona Halep a câștigat la capitolul încredere după partida cu Rose Collins, din primul tur de la US Open, când s-a impus cu 6-7(2), 6-1, 6-2. Românca a declarat după meci că este încrezătoare în forțele ei de a câștiga o partidă chiar dacă a pierdut primul set. Collins a declarat și ea că meciul cu Halep a fost o mare provocare pentru cariera sa.

"Azi (n.r. 25 august) a fost o mare provocare pentru mine pentru a trebuit să joc primul meci pe terenul central. Nu este ușor să deții controlul în astfel de situații și am început partida puțin cam agitată, dar cred că după primul set m-am descurcat foarte bine", a declarat Halep. Ea a mai spus că a resimțit presiunea de a fi numărul 2 mondial. "Toată lumea îmi spune că am şanse să câştig acest titlu, dar sunt încă departe şi trebuie să acord atenţie fiecărui meci în parte".

"Am învăţat că trebuie să lupt până la ultima minge şi să am încredere că pot câştiga meciul chiar dacă am pierdut primul set." Halep a mai spus că până acum nu o mai văzuse pe adversara sa, întâlnind-o pentru prima dată la meciul de la US Open.

Rose Collins a declarat după partidă că meciul cu Halep a fost o mare provocare și că nu va uita niciodată cum a reușit să-i smulgă numărului 2 mondial un prim set. Entuziasmată, americanca de 20 de ani a mai spus că se așteaptă ca de acum înainte cariera sa să o ia pe o pantă ascendentă.

Simona Halep a mai declarat că o cunoaște pe viitoarea sa adversară, Jana Cepelova.  "O ştiu, a avut un an bun, am văzut-o când a câştigat finala la Charleston, va fi un meci dificil de asemenea, intenţionez să mă pregatesc pentru acest meci la fel de bine şi să-l câştig."

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea, la US Open, după ce a eliminat-o pe Danielle Rose Collins, jucătoare fără loc WTA care a acces pe tabloul principal în urma unui wild-card, cu scorul de 6-7(2), 6-1, 6-2.

 

Cele mai citite

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...

Reacția Dianei Șoșoacă după respingerea candidaturii la alegerile prezidențiale

Diana Șoșoacă a reacționat după ce Curtea Constituțională a României i-a respins candidatura la alegerile prezidențiale. Aceasta își cheamă susținătorii la un miting: „Absolut...

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...
Ultima oră
Pe aceeași temă