Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, continua seria declaratiilor despre prioritatile sale la sefia CJ. Dupa ce a facut public faptul ca vrea sa mareasca suprafata toaletei de la propriul birou si ca-i va testa pe subordonati din punct de vedere psihologic, Simirad a marturisit acum ca isi doreste sediu nou pentru Consiliul Judetean si o alta limuzina de serviciu, toate din fonduri bugetare.
"Chiar vreau mult un nou sediu. Voi pune problema si la sedinta de CJ. Foarte multi consilieri isi doresc asta. Daca gasesc un loc, cu siguranta voi face. Ce sa fac cu banii? V-ar conveni sa fac un drum judetean si peste o ora sa fie praf? In trecut, un maslin rodea la 80 de ani de la plantare. Nu facem ce are omul nevoie pe maine. Poate copiii dumneavoastra vor fi consilieri judeteni. Ati vazut cum arata primaria din Pascani? Nici cand s-a facut teatrul nu s-a trait mai bine. Suntem datori sa facem si noi ceva. Tot ce se face modern e criticat. Trebuie sa lasam si niste urme in urma", a marturisit Constantin Simirad. In pri-vinta limuzinei, Volkswagenul Consiliului Judetean Iasi, fabricat in 1994, Simirad considera ca este deja depasit. "Vreau sa cumpar o masina noua pentru Consiliul Judetean pentru ca cea pe care o avem acum este veche din 1994. Am fost prin Africa si nu am intalnit la nivelul acesta sa ai o masina atat de hodorogita. Daca voi plimba vreodata un musafir cu o astfel de masina, sunt sigur ca a doua oara nu va mai veni la Iasi", a sustinut presedintele CJ Iasi. Aceeasi declaratie a facut-o si cand era primarul Iasiului. Atunci a achizitionat un Mercedes ultimul tip, din bani publici, dar pe care nu l-a folosit prea mult. Pe langa aceste achizitii la CJ Iasi, Simirad
si-a propus sa nu uite nicio clipa de supravegherea anagajatilor. "Vom introduce in viitor un sistem de evidenta a timpului pentru angajati. Cei care pleaca pe teren vor fi verificati dupa un sistem elaborat. Totodata, toti cei care au o hartie pe care trebuie sa o semneze presedintele CJ trebuie sa se straduiasca sa vina la timp, adica intre 12.30 si 13.00. Directorii trebuie sa evalueze exact timpul de lucru al celor din subordine, pentru a vedea daca e bine utilizat si, eventual, unii sa fie transferati si sa faca altceva", a declarat Constantin Simirad.