21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialSex on the bici, reţeta fericirii în cuplu la Teatrul Mic

Sex on the bici, reţeta fericirii în cuplu la Teatrul Mic

Teatrul Mic vă invită sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 19:00, la premiera oficială a comediei „Sex on the bici„, inspirată de „Dorinţele sexuale ale soţului meu aproape m-au înnebunit” de John Tobias.

Încă o reprezentaţie a piesei va avea loc şi duminică, la aceeaşi oră.

Piesa, în regia Nonei Ciobanu, reuneşte pe aceeaşi scenă cinci excelenţi actori de comedie. După o pauză de câţiva ani, Florin Călinescu revine în forţă pe scena Teatrului Mic alături de doi dintre colegii lui de generaţie: Adriana Şchiopu şi Doru Ana. Cei trei împlinesc în acest an 30 de ani de la absolvirea Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar spectacolul este dedicat, cu acest prilej, profesoarei lor de suflet, Olga Tudorache. Lor li se alătură un veteran al comediilor de la Teatrul Mic, Sorin Medeleni şi tânăra actriţă Andreea Grămoşteanu, cunoscută iubitorilor de gen din serialul Mondenii, dar şi de pe scena Teatrului Foarte Mic.

Comedia tratează cu fineţe tema disfuncţionalităţilor sexuale în cuplu şi cu ironie reţetele oferite „de-a gata” de terapeuţi etichetaţi de societatea contemporană drept salvatori.

Dl Griffin (Doru Ana), un director apreciat în afaceri, şi soţia sa (Adriana Şchiopu), o amfitrioană graţioasă, nu acceptă eşecul în niciun domeniu al vieţii lor, prin urmare, atunci când apare o problemă în dormitor, ei aplică tehnica sex-terapeutică a doctorului Baumgartner. Această „reţetă” îi duce în situaţii pline de haz, în care îi antrenează şi pe administratorul blocului (Florin Călinescu), pe hoţul venit să-i jefuiască (Sorin Medeleni) şi pe Luise, sora doamnei Griffin (Andreea Grămoşteanu).  

Comedia My Husband’s Wild Desires (titlul original al piesei) a avut un debut strălucit în Statele Unite ale Americii, la Buffalo Studio Arena Theatre. A înregistrat de asemenea, un succes imens la Paris, Rio de Janeiro, Montreal, Atena, Buenos Aires, Copenhaga, Anvers, Capetown, Malmo şi în multe alte oraşe de pe toate meridianele. La Buenos Aires spectacolul a câştigat Premiul Carlos pentru Cea mai bună comedie.

Cele mai citite

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...

Neamț: Un bărbat a murit în incendiul pe care chiar el l-a provocat

Tragedie în Neamț. Un bărbat a murit într-un incendiu pe care chiar el l-a provocat, pe un teren din comuna Dragomireşti, transmite B1Tv. Tragedia a...

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, eliminat de armata israeliană într-un atac aerian

Armata israeliană a anunțat sâmbătă că l-a eliminat pe liderul mișcării islamiste Hezbollah, Hassan Nasrallah, în urma unui atac desfășurat vineri asupra cartierului general...
Ultima oră
Pe aceeași temă