16 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialSerie neagra la "U" Cluj

Serie neagra la „U” Cluj

– "sepcile rosii" au suferit a treia infrangere consecutiva in Liga a II-a, 0-1 cu Dacia Mioveni, cu doua zile inaintea derby-ului cu CFR Cluj.

Universitatea Cluj nu a reusit sa iasa din impasul in care a intrat acum doua etape si a bifat cea de-a treia infrangere consecutiva si a cincea a sezonului. Cu antrenorul Dorinel Munteanu pentru prima oara pe teren, mult mai tinerii sai colegi si, totodata, elevi, au iesit cu capul in pamant de pe teren si la capatul partidei cu Dacia Mioveni, din deplasare, scor 1-0, astfel ca situatia din clasament a Universitatii s-a inrautatit si mai mult.
Doar opt puncte dupa noua meciuri, iar, in acest moment, si obiectivul impus de conducerea clubului, locurile 1-6, pare greu de atins, daramite cel al lui Munteanu, care a spus ca nu concepe sa rateze promovarea la capatul acestui sezon. Problema, nu atat a jucatorilor cat mai ales a suporterilor, este faptul ca jocul "studentilor" sufera chiar inaintea celui mai asteptat meci al perioadei urmatoare, derby-ul local cu CFR Cluj, din Cupa Romaniei.

Acesta va avea loc chiar maine, astfel ca, in acest moment, sunt tot mai multi sustinatori ai alb-negrilor care spera ca formatia antrenata de Maurizio Trombetta sa nu "le dea" multe goluri lui Cordos si compania. "Din cate se vede nu suntem chiar in cel mai bun moment al nostru. Am acumulat cea de-a treia infrangere consecutiva, situatia nu este cea mai roza nici in clasament, asa ca mai avem mult de muncit in continuare. Problema este ca vine meciul cu CFR destul de repede, iar eu inca mai sper ca aceasta sa fie partida salvatoare pentru echipa.

Suntem datori, in primul rand, suporterilor si pentru asta trebuie sa dam ce avem mai bun din noi in aceasta partida", a declarat antrenorul de la care conducerea spera la o noua promovare pe prima scena a fotbalului romanesc a Universitatii, Dorinel Munteanu.
Pe buna dreptate, insa, cei de la "U" acuza si ghinionul drept motiv pentru ultimele rezultate nesatisfacatoare. Astfel, dupa ce au invins liderul de la acea vreme, Unirea Alba-Iulia, "sepcile rosii" au pierdut dintr-un penalty la Ramnicu Valcea, iar in partidele cu CFR Timisoara si Dacia Mioveni au evoluat cu un om in minus mai bine de jumatate de ora in fiecare intalnire.

REDEBUT
Antrenorul Universitatii, Dorinel Munteanu, a evoluat, sambata, pentru cea de-a 11-a echipa a carierei sale. Desi a anuntat ca nu poata sa tina un meci intreg, "Munti" a "profitat" de eliminarea lui Lucian Matis, din minutul 66, astfel ca a fost nevoit sa ramane pe teren pana la finalul meciului. Este de asteptat ca Dorinel sa evolueze, daca nu titular, macar cateva minute si in partida contra fostei sale echipe, CFR Cluj, in Cupa. Marele derby al orasului va avea loc maine.

Cele mai citite

Norvegia vrea să construiască un gard la granița cu Rusia

Norvegia ia în considerare construirea unui gard la granița cu Rusia, potrivit ministrului justiției din țară, Emilie Enger Mehl. Într-un interviu acordat NRK, ministrul...

Putin a semnat un nou decret de încorporări în armată. Câți cetățeni ruși vor fi chemați obligatoriu

Vladimir Putin a semnat un decret pentru a doua serie de încorporări în armată în anul 2024. Aproximativ 133.000 de cetățeni cu vârste cuprinse...

Andrea Capone, fost fotbalist al lui Cagliari, a murit la 43 de ani

Italia este în doliu după decesul subit al fostului fotbalist Andrea Capone, care s-a stins din viață la doar 43 de ani, în urma...
Ultima oră
Pe aceeași temă