19.1 C
Bucureศ™ti
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialSemifinale Wimbledon: Duel de cinci stele รฎntre Williams ศ™i ศ˜arapova. Cele douฤƒ...

Semifinale Wimbledon: Duel de cinci stele รฎntre Williams ศ™i ศ˜arapova. Cele douฤƒ ajung la borna 20

Principalele favorite, rămase în competiție la Wimbledon, Serena Williams și Maria Șarapova, se vor duela, joi, în semifinalele turneului. Cel de-al doilea duel dintre cele două, din 2015, se anunță unul mult mai strâns față de primul.

Liderul mondial Serena Williams, care își va păstra poziția și după acest grand slam, a trecut, în sferturi, de fostul lider WTA Victoria Azarenka, a 23-a favorită, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, după două ore și 3 minute. 

Maria Șarapova, cap de serie 4, care va urca pe poziția a doua după Wimbledon, s-a impus, în sferturi, cu scorul de 6-3, 6-7(3/7), 6-2, după două ore și 45 minute, în fața americancei Coco Vandeweghe, 47 WTA.

Citește și Semifinală românească la Wimbledon: Tecău și Mergea, adversari într-un super meci!

Cea de a doua semifinală a turneului va avea loc între poloneza Agnieszka Radwanska, a 13-a favorită și iberica Garbine Muguruza, cap de serie 20.

Williams și Șarapova vor „aniversa” partida cu numărul 20 dintre ele. Ultima lor întâlnire a avut loc tot în 2015, în finala Australian Open, acolo unde Williams s-a impus cu scorul de 6-3, 7-6(7/5). Meciul de la Wimbledon se anunță unul mult mai strâns, în condițiile în care pentru niciuna dintre ele nu este o suprafață ideală.

Americanca a câștigat 3 turnee anul acesta, în timp ce rusoaica are 2 titluri în 2015. Williams conduce și în raportul victorii – înfrângeri, cu 37-1, în timp ce Șarapova are un record de 34-6.

Turneul de la Wimbledon va avea parte și de o semifinală românească, la dublu masculin, acolo unde Horia Tecău/Jean-Julien Rojer se vor confrunta cu perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Cele mai citite

Un atac rusesc asupra oraศ™ului ucrainean Dnipro a ucis trei oameni ศ™i a rฤƒnit alศ›i 18

Cel puลฃin trei civili au fost uciลŸi ลŸi alลฃi 18 au fost rฤƒniลฃi รฎntr-un atac cu rachete ลŸi drone explozive ruseลŸti lansat asupra oraลŸului...

Preศ™edintele Biden ศ™i-a anulat รฎntรขlnirea de la Ramstein. Loviturฤƒ pentru sprijinul Ucrainei

Anularea cฤƒlฤƒtoriei spulberฤƒ speranศ›ele unui semnal puternic de sprijin al SUA pentru Ucraina Preศ™edintele american Joe Biden ศ™i-a anulat, marศ›i, cฤƒlฤƒtoriile รฎn Germania ศ™i Angola,...

Bฤƒrbat gฤƒsit decedat รฎntr-un parc din Craiova. Poliศ›ia a deschis o anchetฤƒ

Un bฤƒrbat a fost gฤƒsit decedat, marศ›i dupฤƒ-amiazฤƒ, รฎn Parcul Mureศ™ din municipiul Craiova. Poliศ›ia a fost sesizatฤƒ ศ™i la faศ›a locului s-au deplasat...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ