18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialSef de tren, la furt de motorina

Sef de tren, la furt de motorina

LUGOJ. Doi barbati au fost retinuti, ieri dimineata, de catre jandarmi in timp ce furau motorina dintr-o locomotiva garata la statia de alimentare cu combustibil din incinta Remizei de locomotive de la Depoul Lugoj (judetul Timis). Nicolae B. (48 ani), mecanicul locomotivei, si Ioan D. (47 ani), ajutorul sau, au fost surprinsi de catre lucratorii Inspectoratului Judetean de Jandarmi chiar in momentul in care umpleau canistre cu motorina. In timp ce ajutorul de mecanic scotea combustibilul din locomotiva, complicele acestuia il transporta la portbagajul autoturismului sau.
Cei doi au negat, insa, toate acuzatiile, sustinand ca furtunul de alimentare al pompei era defect si ca au adus canistrele pentru a nu risipi combustibilul. Ulterior ei si-au schimbat declaratia, spunand ca in recipientele respective nu era motorina, ci reziduuri din motorul locomotivei.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă