13 C
București
duminică, 13 octombrie 2024
AcasăSpecialSectie de radiologie la Spitalul Odobesti

Sectie de radiologie la Spitalul Odobesti

Spitalul orasenesc din Odobesti are de saptamana trecuta sectie de radiologie. Aparatul necesar investigatiilor medicale tip a fost montat, la fel si instalatia necesara.
Potrivit directorului Grigore Hanta, in prezent se efectueaza radiologii in unitatea spitaliceasca odobesteana. Acesta a mai precizat ca taxele pentru obtinerea avizelor de functionare au fost foarte mari. „Am reusit sa instalam aparatul si sa obtinem avizele. Speram sa rezolvam unele mici probleme legate de bani si sa achizitionam maruntisuri necesare pentru sectia de maternitate. Au fost refacute toate utilitatile, incepand de la becuri si prize pana la pereti.
Taxele si avizele necesare, fara instalatia pentru aparatul radiologic, au fost de peste de peste o suta de milioane de lei”, a precizat directorul Grigore Hanta. De asemenea, Grigore Hanta a subliniat faptul ca Spitalul orasenesc din Odobesti are nevoie de sustinere din partea oamenilor de bine. „Avem nevoie de bani pentru mentinerea spitalului pe linia de plutire. Pana acum acest spital nu a inregistrat datorii si salariile s-au platit la zi, prin eforturi pe care numai noi stim cum le-am facut”, a conchis doctorul Hanta.

Cele mai citite

Alex Salmond, fost premier al Scoției, a murit la 69 de ani

Fostul premier scoţian Alex Salmond, fervent apărător al independenţei Scoţiei, a murit la vârsta de 69 de ani, au anunţat sâmbătă membri ai Partidului...

România învinge Cipru cu 3-0 în deplasare în Liga Națiunilor și conduce grupa din care face parte

Naţionala de fotbal a României a învins echipa Ciprului cu scorul de 3-0 (3-0), sâmbătă seara, pe AEK Arena din Larnaca, în Grupa a...
Ultima oră
Pe aceeași temă