23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialScor egal in derby-ul pentru Liga Campionilor la handbal

Scor egal in derby-ul pentru Liga Campionilor la handbal

HCM Baia Mare si "U" Jolidon Cluj au terminat la egalitate, 22-22 (13-13), o partida care putea stabili urmaritoarea liderului Oltchim Ramnicu Valcea la handbal feminin.

Derby-ul pentru Liga Campionilor, cum a fost numit meciul dintre ocupantele locurilor doi si trei din Liga Nationala la handbal feminin, HCM Baia Mare si "U" Jolidon Cluj, nu a facut, pana la urma, decat sa "stranga" clasamentul si mai tare. Clujencele au inceput mai bine si au condus chiar si cu patru goluri diferenta, dar gazdele au revenit in a doua repriza si pareau ca se vor detasa in invingatoare. In ultimul minut, desi Daniela Crap a adus-o pe "U" Jolidon in avantaj, Raluca Pomohaci a inscris pentru HCM cu doar trei secunde ramase pana la final si a stabilit un rezultat de egalitate, 22-22, care face ca cinci echipe sa aiba acelasi numar de puncte, 15, in spatele liderului Oltchim Ramnicu Valcea. "A fost un meci spectaculos pe care puteam sa-l castigam pe final daca eram mai atenti, dar, pana la urma, rezultatul este echitabil.

 

Avem un campionat foarte echilibrat si cred ca primele opt echipe din clasament se vor bate pentru un loc in cupele europene pana in ultima etapa", a declarat baimareanul Gheorghe Covaciu, care o antreneaza insa pe "U" Jolidon.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă