15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecial„Schimb de purici" la Cluj

„Schimb de purici” la Cluj

Clujenii care au în bibliotecă sau dulap cărţi, respectiv haine de care nu mai au nevoie sunt invitaţi, de către mai mulţi tineri din oraşul de pe Someş, să le schimbe. Mai exact, duminică va fi organizat un eveniment sub denumirea „schimb de purici”, prin care diferite produse vor fi schimbate între ele sau vândute la un preţ de mâna a doua.

Acest târg va fi o copie a celor desfăşurate în străinătate, acolo unde zeci de persoane iau cu asalt astfel de evenimente pentru a se alege cu produse vintage.

Trei ore de târg

Pe lângă cărţi şi haine de care clujenii nu mai au nevoie, la târgul de duminică vor fi vândute sau schimbate şi instrumente muzicale, genţi de voiaj sau plante de acvariu, conform organizatorilor.

„Se schimbă sau neguţătoresc haine, cărţi, şireturi, muzici, genţi de voiaj şi plante de acvariu. Iubitorii de statistică pot completa lista la faţa locului. Ocazie şi de povestit, ronţăit, băuturit şi ascultat, cum le zice domnul Sebastian Big din butoane. În ciuda afişului – frumos – nu veniţi cu patrupede. Este câine rezident suficient”, reprezintă promovarea oficială a evenimentului tocmai pe Facebook.

„Schimb de purici” va avea loc între orele 16:00 şi 19:00, pe strada Moldovei.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă