20.9 C
Bucureศ™ti
luni, 7 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialScapฤƒ INSTANT de cearcฤƒne ศ™i pungile de sub ochi!

Scapฤƒ INSTANT de cearcฤƒne ศ™i pungile de sub ochi!

Pielea din jurul ochilor este zona cea mai delicatฤƒ a feศ›ei, dar ศ™i cea care necesitฤƒ o îngrijire atentฤƒ, fiind primul indicator al stฤƒrii de sฤƒnฤƒtate sau al vârstei. Atunci când ne confruntฤƒm cu cearcฤƒne sau pungi inestetice sub ochi, deseori sunt din lipsa de somn sau obosealฤƒ, însฤƒ cauzele pot fi multiple. 

MoลŸtenirea geneticฤƒ, procesul de îmbฤƒtrânire, pielea deshidratatฤƒ, plânsul prelungit, lucrul continuu în faศ›a unui calculator, stresul mental sau fizic, lipsa de somn sau dieta nesฤƒnฤƒtoasฤƒ –pot reprezenta premisa apariศ›iei cearcฤƒnelor sau a pungilor de sub ochi.  

Atât bฤƒrbaศ›ii, cât ศ™i femeile de diferite vârste se pot confrunta cu apariศ›ia lor ศ™i, deศ™i nu sunt o problemฤƒ gravฤƒ, oferฤƒ un aspect obosit, nesฤƒnฤƒtos ศ™i mai ales îmbฤƒtrânit.

Remescar Pungi sub ochi & Cearcฤƒne  este o cremฤƒ revoluศ›ionarฤƒ cu rezultate dovedite clinic, ce ajutฤƒ instant ศ™i eficient la diminuarea pungilor de sub ochi ศ™i a cearcฤƒnelor întunecate cu doar o singurฤƒ aplicare pe zi.

Folosind o combinaศ›ie unicฤƒ de minerale din argilฤƒ ศ™i un complex bi-peptide, împreunฤƒ cu tehnologia revoluศ›ionarฤƒ EYESYL, Remescar Pungi sub ochi & Cearcฤƒne identificฤƒ zonele cu probleme, determinând imediat o strângere puternicฤƒ a pielii, o reducere a acumulฤƒrii lichidului sub ochi ศ™i o pauzฤƒ micro-muscularฤƒ.

“Niciodatฤƒ nu endorsez sau vorbesc despre un produs decât atunci când îl testez ศ™i cred cu adevฤƒrat în el. Folosesc Remescar Pungi sub ochi & Cearcฤƒne de aproximativ 3 sฤƒptฤƒmâni, dinainte de a pleca în America, ศ™i încฤƒ sunt uimitฤƒ de rezultatele pe care le obศ›in în urma folosirii acestuia. Ce-mi place cel mai mult, este ca funcศ›ioneazฤƒ de la prima aplicare. Nu este un tratament pe care trebuie sฤƒ-l folosiศ›i câteva sฤƒptฤƒmâni pentru cฤƒ în mai puศ›in de 5 minute se pot vedea rezultatele”, declarฤƒ Andreea Raicu în cadrul evenimentului de presฤƒ.

Remescar Pungi sub ochi & Cearcฤƒne  este disponibil doar în farmaciile Sensiblu la preศ›ul de 129.99 lei. 

Cele mai citite

Bugetul AFM cu destinaศ›ia Oltenia, epuizat รฎn puศ›in peste un minut

Bugetul AFM cu destinaศ›ia Oltenia a fost epuizat รฎn mai puศ›in peste un minut, fiind rezervat รฎn urma รฎnscrierii a 6.640 de persoane fizice. Bugetul...

Mฤƒsurile de siguranศ›ฤƒ รฎn cabinetele stomatologice: la ce sฤƒ fii atent ca pacient?

Sฤƒnฤƒtatea oralฤƒ este esenศ›ialฤƒ pentru o viaศ›ฤƒ sฤƒnฤƒtoasฤƒ, iar vizitele regulate la dentist joacฤƒ un rol important รฎn menศ›inerea ei. Cu toate acestea,...

Accident cu trei persoane รฎncarcerate pe un drum din Bihor

Un accident grav s-a produs รฎntre un microbuz ศ™i un autoturism condus de un tรขnฤƒr de 25 de ani pe un drum din judeศ›ul...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ