19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialSarmanilor bucurie daruiesc

Sarmanilor bucurie daruiesc

In pragul celei mai iubite sarbatori de peste an, gandul tuturor se indreapta si spre oamenii sarmani, spre cei mai putin daruiti de soarta, care asteapta un sprijin din partea semenilor. Astfel, in City Mall, la cafeneaua Palm Tree Cafe, au fost invitate vedete, dar nu singure, ci insotite de copiii lor, pentru a orna, intr-un mic concurs amuzant, zece braduti. Frumos impodobiti, acestia vor fi scosi la licitatie, fondurile stranse urmand sa fie donate unor societati caritabile.
Vedete din show-biz-ul romanesc, impreuna cu micutii lor dragalasi, s-au intrecut care mai de care sa impodobeasca cat mai frumos bradutii si cat mai repede, parinti si copii amuzandu-se deopotriva in acest concurs organizat in spiritul sarbatorilor. Astfel, au putut fi vazuti Kamara de la formatia „Alb Negru”, cu fiica sa, Saran, Rita Muresan impreuna cu Rebecca si Gloria, Dana Coteanu, cunoscuta sub numele de scena Marijuana, impreuna cu Alisia, Adriana Trandafir cu fetita sa, Maria Speranta, Iosefini Jr. si fiul lui, Maia Morgenstern impreuna cu cele doua fetite ale sale, Liliana Turoiu Udrea si Aurel Temisan si altii. Mediatorul concursului a fost DJ Escu, care i-a incurajat tot timpul si a apreciat, in acelasi timp, ideile originale ale participantilor, pe langa globuri si beteala, paiele colorate au fost folosite in mod inedit ca ornamente, dand un aspect spectaculos. Cei mai seriosi in aceasta intrecere au fost copiii, care, bineinteles, au facut toata treaba.

Premiu pentru… cele mai multe globuri sparte

Desigur, au existat si premiati. Foarte expeditiva s-a dovedit a fi echipa lui Kamara, care a reusit sa ocupe primul loc, fiind urmata inde-aproape de cea a lui Aurelian Temisan, care a obtinut locul 2. Adriana Trandafir si fetita sa s-au instalat pe un bine-meritat loc 3, reusind, spre surpriza tuturor, sa fixeze un varf de brad ce parea de capul lui. Experienta si-a spus cuvantul. Au existat si premii haioase, cum ar fi cel pentru cele mai multe globuri sparte in timpul impodobirii, pe care si l-au adjudecat Maia Morgenstern si fetitele sale adorabile.
Fie pentru ca se afla si Iosefini jr. acolo, fie pentru ca toti invitatii aveau spirit artistic, cert e ca la sfarsit au aparut ca prin magie 10 braduti minunat impodobiti, care vor fi scosi la licitatie pe 12 decembrie, in cadrul unui eveniment City Mall.
Fireste, la sfarsit, spre bucuria copiilor, a venit si Mos Nicolae, care le-a daruit cadouri tuturor, adultii bucurandu-se de veselia celor mici, in timp ce se delectau cu un vin fiert.
Acest eveniment marcheaza debutul lunii cadourilor in City Mall, in cadrul campaniei „Traieste magia”, care va culmina in 22-23 decembrie cu Noaptea magica, cand vor avea loc concertele cu Holograf si Pavel Stratan si o tombola ce il va trimite pe norocosul castigator la Carnavalul de la Venetia, asta ca sa nu mai mentionam promotiile exceptionale si celelalte atractii care ne asteapta.

Cele mai citite

54 de copii, nevoiți să meargă la grădiniță într-un apartament insalubru

54 de copii au fost mutați din grădinița lor, aflată în renovare, într-un apartament de doar 50 de metri pătrați, în condiții insalubre și...

PMP se dezice de afirmațiile lui Gheorghe Flutur: Dreapta niciodată nu va îngenunchea în fața PSD, așa cum face PNL

Partidul Mișcarea Populară a reacționat la declarațiile făcute de Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte al PNL, și a precizat că „PMP Suceava nu va fuziona niciodată...

Femeie lovită pe trotuar de remorca unei mașini

O femeie de 46 de ani a murit, joi seară, după ce a fost lovită, în timp ce se afla pe un trotuar din...
Ultima oră
Pe aceeași temă