14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialSansa revenirii pentru RCJ Farul

Sansa revenirii pentru RCJ Farul

»  Invinsi de Steaua in primul joc din play-off, constantenii au sansa unui succes astazi, cand intalnesc pe Baia Mare.

»  Echipa pregatita de Bruce Hodder poate egala pe Baia Mare in clasament daca invinge cu punct bonus.

Sambata trecuta, rugby Club Judetean Farul a reintrat in lupta pentru titlu in Divizia Nationala, un trofeu pe care l-a mai castigat de alte sase ori. Echipa de pe litoral a revenit pe teren dupa o pauza de aproximativ o luna cauzata de incidentele de la jocul cu Dinamo. Carpo si compania au ccedat in fata echipei de pe primul loc din clasamentul play-off-ului, Steaua, dar au reusit sa obtina un pretios punct bonus defensiv, in ciuda numeroaselor absente. Luna de pauza a fost posibila datorita amanarii mai multor partide, din lipsa de efectiv. Una dintre aceste partide amanate se joaca azi si se va disputa la Constanta cu incepere de la ora 11.00 si va aduce pe litoral ocupanta locului trei in ierarhia play-off-ului, stiinta Baia Mare.

 

Oaspetii sunt la cinci puncte distanta de constanteni, care au nevoie de victorie cu punct bonus (patru eseuri marcate) pentru a egala gruparea baimareana in clasament. si de aceasta data, echipa de la malul marii nu va avea in teren mai multe piese de baza. Motivatia oferita la finalul jocului cu Steaua, aceea ca nu au avut jocuri "in picioare", nu va mai fi valabila de aceasta data. Tehnicianul constantenilor, Bruce Hodder, explica: "La meciul cu Steaua s-a vazut ca nu am mai jucat un meci oficial de foarte mult timp. Trebuie sa reparam acest aspect negativ si la meciul cu Baia Mare sa nu mai avem nici un fel de probleme". Atat Farul cat si Baia Mare sunt ca si calificate in semifinalele competitiei interne deoarece echipele de pe locurile cinci si sase nu pot emite pretentii. Ramane de vazut ce locuri vor ocupa cele doua la finalul fazei a doua, locuri in urma carora se vor stabili adversarele din penultimul act al intrecerii.

» Farul are sanse la rugby in 7
Daca In Divizia Nationala RCJ trebuie sa mai lupte pentru a obtine titlul, echipa de pe litoral se poate incununa campioana la rugby in 7, duminica. Dupa trei etape disputate la Constanta, Iasi si Bucuresti, RCJ este lidera detasata a clasamentului. Constantenii ocupa primul loc cu 56 de puncte, la opt distanta de urmaritoarea Dinamo. Partidele turneului final de rugby in 7 se disputa sambata si duminica pe stadionul "Arcul de Triumf" din capitala. In prima zi de concurs se joaca meciurile din faza grupelor iar duminica se disputa finalele.

Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă