13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialSala de fitness la spital

Sala de fitness la spital

Conducerea Spitalului Municipal Vulcan a deschis o sala de fitness si o sauna, ca sa creasca veniturile institutiei.

Pacientii de la Spitalul Municipal Vulcan impart aceeasi sala de fitness cu "externii", amenajata chiar in interiorul acestei institutii. Aceeasi soarta o are si sauna de aici. Managerul Spitalului Municipal Vulcan, Alexadru Blaj, spune ca a aplicat aceasta metoda pentru a creste veniturile proprii ale institutiei pe care o conduce, in conditiile in care a avut cereri in acest sens. "Ideea a porit de la identificarea unor surse proprii de finantare. Am considerat ca va fi de impact o sala de fitness si o sauna, mai ales ca exista ua in oras, dar foarte scumpa", a precizat Blaj. Sala de fitness exista, insa nu era functionala asa ca a fost nevoie de cumpararea aparaturii necesare si de amenajarea saunei. Investitia este de circa 3000 de euro, insa conducerea spitalului preconizeaza recuperarea ei in scurt timp.

 

"O parte din aparatura deja exista, dar nu era folosita. Investitia nu depaseste 3000 de euro. Deja se lucreaza pe programari, atat la fitness, ccat si la sauna, dupa ce s-a facut si o actiune de promovare, prin fluturasi distributi direct pe strada", a mai spus managerul Spitalului Vulcan. Pentru fitness, tarifele sunt relativ mici, respectiv de 5 lei/ persoana/ora sau 45 de lei abonamentul pentru 10 ore. In plus, elevii, pensionarii si angajatii institutiei beneficiaza de reduceri substantiale a tarifelor.
Sala de fitness si sauna pot fi folosite doar dupa ora 15.00, din cauza ca in prima parte a zilei aceasta este destinata pacinetilor internati al Spitalul Municipal Vulcan. Pacientii internati folosesc gratuit aceste amenajari.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă