21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialSăgeata nu a putut învinge pe Voinţa Sibiu

Săgeata nu a putut învinge pe Voinţa Sibiu

Judeţul Constanţa se află la doar un meci de o nouă prezenţă în Liga I la fotbal. Săgeata Năvodari dispută barajul pentru accederea în eşalonul de elită al României, prima manşă a disputei cu Voinţa Sibiu consumându-se sâmbătă, la Năvodari.

În faţa unei asistenţe-record pentru Săgeata, trupa pregătită de Aurel Şunda nu a reuşit să ia un avantaj în vederea meciului retur, care va avea loc miercuri, la Sibiu.

Tabela a rămas nemodificată, 0-0, la finalul partidei care a avut două reprize diametral opuse. În prima, oaspeţii de la Sibiu au avut iniţiativa şi au fost cei mai aproape de deschiderea scorului, în minutul 31, prin Beza, care a şutat de la 30 m, dar mingea a lovit bara. În partea a doua a meciului, năvodărenii s-au instalat la cârma jocului, însă nu au reuşit să pună în mare pericol poarta adversă. Momentul crucial al partidei şi poate al barajului s-a consemnat în minutul 81.

Jianu a scăpat singur spre poartă şi a fost faultat clar de portarul Zăvoi, dar centralul Alexandru Tudor a considerat că atacantul gazdelor a simulat şi l-a avertizat cu cartonaşul galben! În mod normal ar fi trebuit penalti şi eliminare, condiţii în care scorul putea fi altul, mai ales că Voinţa făcuse toate schimbările şi ar fi evoluat până la final cu un jucător de câmp în poartă.

Faza din minutul 81 „i-a aprins” pe oficialii constănţenilor. „A fost clar viciere de rezultat. Nu ştiu cum domnul Alexandru Tudor a putut să interpreteze astfel acea fază, a fost penalti clar şi se impunea şi eliminare”, a declarat preşedintele celor de la Săgeata Năvodari, Dumitru Rida. Meciul retur dintre Voinţa şi Săgeata se joacă miercuri, la Sibiu, cu începere de la ora 18.00. 

Cele mai citite

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, eliminat de armata israeliană într-un atac aerian

Armata israeliană a anunțat sâmbătă că l-a eliminat pe liderul mișcării islamiste Hezbollah, Hassan Nasrallah, în urma unui atac desfășurat vineri asupra cartierului general...

Platforma X a lui Elon Musk își schimbă poziția în fața Curții Supreme din Brazilia, cerând ridicarea interdicției

Într-o schimbare semnificativă de atitudine, platforma de socializare X, deținută de Elon Musk, a declarat Curții Supreme din Brazilia că a respectat ordinele de...

Economia României în declin: Încrederea s-a deteriorat în trimestrul al treilea

Încrederea în economia României a continuat să se deterioreze în septembrie și pe parcursul trimestrului al treilea, ceea ce indică o posibilă încetinire a...
Ultima oră
Pe aceeași temă