13.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialSabau, furios pe jucatori

Sabau, furios pe jucatori

– Antrenorul Gloriei si-a criticat vehement elevii dupa esecul cu Otelul Galati si a anuntat o remaniere masiva a lotului.

"Am investit foarte mult in aceasta vara, astfel ca nu ne mai multumim doar cu salvarea de la retrogradare. Jucatorii trebuie sa-si scoata banii pe care i-am investit in ei", anunta vicepresedintele Gloriei Bistrita, Ioan Horoba, inainte de startul campionatului. Probabil Coroian si compania nu au citit ziarele in care a aparut aceasta declaratie pentru ca, in primele opt etape, ei le-au facut "cadou" sefilor cinci infrangeri si un rezultat de egalitate. Doar doua victorii au inregistrat baietii lui Ioan Ovidiu Sabau in acest sezon, mult prea putin fata de dorintele conducerii Gloriei. Ultima infrangere, insa, cea de sambata cu Otelul Galati, 0-1, se pare ca l-a infuriat pana si pe mult prea calmul, pana acum, Sabau, care a anuntat ca multi dintre cei care au evoluat in acest inceput de sezon nu se vor mai regasi in lotul echipei.

 

Unul dintre fotbalistii la care tehnicianul a facut referire ar putea fi si mijlocasul Cristian Coroian care, la Galati, a fost la al treilea meci consecutiv in care nu a prins un loc de titular. Capitanul Gloriei l-a suparat pe Sabau dupa meciul cu Steaua Bucuresti, iar de atunci a intrat doar in ultima parte a meciurilor cu Farul Constanta, CFR Cluj si Otelul. "Galatiul a evoluat cu o determinare mult mai mare decat a noastra, asa ca a meritat fara nici un dubiu aceasta victorie.

Problema cea mai mare la noi nu este faptul ca am pierdut acest joc, ci modul in care unii dintre jucatorii mei au inteles sa evolueze. Cativa au devenit blazati si nu imi place deloc", si-a inceput acuzele Sabau. Printre acestia, se afla, conform "Motului" si portarul Ciprian Tatarusanu, pe care tehnicianul il acuza ca este cu gandul mai mult la noua sa echipa, Steaua Bucuresti, pentru care va evolua din sezonul urmator, decat la ce mai are de facut sub tricoul Gloriei. "Am o lista de jucatori pe care nu voi mai conta in viitor. Daca ei se fac ca joaca, atunci si noi ne facem ca ii platim. Voi trece la o remaniere a lotului. ", a mai spus antrenorul.

TRANSFER
Portarul Ciprian Tatarusanu a semnat in aceasta vara un contract pe cinci sezoane cu Steaua Bucuresti. Conducerea din Ghencea a hotarat, insa, ca Tatarusanu, 22 de ani, sa se mai rodeze inca un sezon la gruparea din Ardeal. Transferul goalkeeper-ului la Steaua i-a creat acestuia, insa, paradoxal, numai probleme. Pentru inceput Sabau nu l-a titularizat in meciul direct dintre cele doua formatii, iar acum Tatarusanu este acuzat ca ii sta mintea numai la Steaua.

Cele mai citite

Top 10 cele mai mari bănci după active în S1/2024: Banca Transilvania, BCR şi CEC Bank domină clasamentul

În primul semestru din 2024, sectorul bancar românesc a înregistrat o creștere semnificativă a activelor, majoritatea instituțiilor din top 10 raportând avansuri considerabile comparativ...

Top 10 cele mai mari bănci după active în S1/2024: Banca Transilvania, BCR şi CEC Bank domină clasamentul

În primul semestru din 2024, sectorul bancar românesc a înregistrat o creștere semnificativă a activelor, majoritatea instituțiilor din top 10 raportând avansuri considerabile comparativ...

Rapid, implicată într-un litigiu la FIFA după transferul lui Boupendza

Rapid București a fost înștiințată oficial de FIFA cu privire la un litigiu legat de transferul atacantului gabonez Aaron Boupendza, Zamalek susține că jucătorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă