17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialS-au plictisit barbatii de silicoane?

S-au plictisit barbatii de silicoane?

Un studiu realizat de revista „More” din Marea Britanie a aratat faptul ca 85 la suta dintre barbatii cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani urasc chirurgia estetica, preferand femeile cu aspect natural celor cu silicoane.
Sondajul, realizat pe un esantion de 1600 de barbati, a mai aratat ca 15 la suta dintre subiecti nici macar nu remarca faptul ca femeile si-au facut operatii estetice. „Femeile ar face mai bine sa cheltuiasca banii pe rochii si pantofi noi, decat pe sani falsi”, a comentat purtatorul de cuvant al revistei „More”. Barbatii „se uita la decolteurile cu silicoane, dar nu ar accepta astfel de femei pentru sex sau pentru o relatie”, a adaugat purtatorul de cuvant.
Doar noua la suta dintre participantii la sondaj au declarat ca se simt atrasi de Jordan, un fotomodel britanic celebru pentru bustul sau hiperdimensionat.
Majoritatea celor chestionati au declarat ca se simt atrasi de vedete slabe, pe primul loc (cu 51 la suta dintre optiuni) clasandu-se cantareata Cheryl Tweedy. Ea a fost urmata de actrita Scarlett Johansson (24 la suta din voturi) si fotomodelul Kate Moss (zece la suta din optiuni). Majoritatea participantilor la sondaj au recunoscut ca se uita la materiale pornografice.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă