22.8 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSpecialRută nouă de circulaţie pentru un tramvai din Cluj

Rută nouă de circulaţie pentru un tramvai din Cluj

În Cluj-Napoca a început etapa a doua de reabilitare a liniilor de tramvai, la mai puţin de o lună de la finalizarea modernizării primului tronson, cel care leagă cartierul Mănăştur de Piaţa Gării. De data aceasta, lucrările vor fi efectuate pe segmentul dintre Piaţa Gării şi Bulevardul Muncii, acolo unde, chiar dacă traficul nu este atât de intens, clujenii vor trebui să aibă nervii tari atunci când vor alege să circule în zona respectivă.

Trasee schimbate

Lucrările, care au început deja pe strada Căii Ferate, au afectat în primul rând tramvaiul cu numărul 100. Potrivit RATUC Cluj, acesta va circula, spre Piaţa Gării, pe traseul strada Oaşului-Gării-Locomotivei-Piaţa Gării, cu staţie la vechiul peron, iar spre bulevardul Muncii va rula pe traseul Piaţa Gării-Burebista-Decebal-Oaşului. Reabilitarea liniilor de tramvai de pe al doilea tronson, în lungime de 14 kilometri, va fi încheiată anul următor, atunci când vor fi puse în circulaţie şi în aceste zone tramvaiele poloneze cumpărate de către municipalitatea clujeană. Reabilitarea tuturor liniilor de tramvai din Cluj sunt făcute cu ajutorul unui proiect european în valoare de 25 de milioane de euro.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Propunere de prelungire a plafonării tarifelor RCA până la 31 decembrie 2024

Autoritățile propun, printr-un proiect de Hotărâre de Guvern publicat de Ministerul Finanțelor, prelungirea plafonării tarifelor RCA până la 31 decembrie 2024. Această măsură este...

Percheziţii la persoane bănuite de camătă și înşelăciune. Fiul unui cunoscut interlop este vizat de anchetă

Patru percheziţii sunt efectuate de polițiștii din Ploiești la persoane bănuite de camătă, înşelăciune şi conducerea unui vehicul de către o persoană a cărei...

Căruță în care se aflau patru persoane lovită de o mașină. Un bătrân a murit

Un accident tragic a avut loc pe un drum din județul Brașov, în care un bătrân de 72 de ani și nepoții săi au...
Ultima oră
Pe aceeași temă