13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialRulmentul le pierde pe Neagu si Vizitiu!

Rulmentul le pierde pe Neagu si Vizitiu!

Secretarul general al FR de handbal, Mihai Marinescu, a certificat, ieri, faptul ca handbalistele Cristina Neagu si Patricia Vizitiu au devenit libere de contract dupa ce a expirat termenul impus pentru ca Rulmentul Brasov sa le achite salariile. "Am primit de la cele doua o hartie in care spuneau ca isi mentin pozitia si ca nu au fost contactate de nimeni de la club pentru a cadea la o intelegere", a spus Marinescu, care a mai precizat ca situatia se poate schimba doar daca jucatoarele trimit o alta hartie la FRH, prin care spun ca isi doresc sa mai dea cateva zile clubului Rulmentul pentru a rezolva situatia financiara.

Aproape socat de veste, antrenorul Rulmentului, Herbert Müller, a spus ca spera sa le poata folosi in continuare pe Neagu si Vizitiu, considerate lidere ale generatiei lor. "Cristina Neagu este un om important in echipa noastra, e omul nostru si eu asa simt. Am vorbit dimineata cu ea la telefon si, din pacate, la fel se simte si ea, libera de contract. Refuz sa cred ca o jucatoare ca Neagu nu mai face parte din echipa noastra. Este incredibil sa pierzi o jucatoare de talie internationala atat de usor", a spus Müller.

La randul sau, antrenorul echipei nationale, Radu Voina, care este si tehnicianul campioanei Oltchim, a spus ca si-ar dori ca acestea sa evolueze la Valcea. "Cine nu si-ar dori asemenea jucatoare? si Oltchim, si orice club puternic ar dori sa le aiba in lot, dar asta nu pot decide eu. Nu stiu daca a se transfera in strainatate ar fi cea mai buna solutie, avand in vedere ca este putin cam tanara. Cert este ca trebuie sa se linisteasca pentru a avea capacitate suta la suta la echipa nationala."

» Cristina Neagu si Patricia Vizitiu nu au mai fost platite din luna mai 2008.

Bogdan Costea
Bogdan Costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă