19.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialRomânia liberă a câştigat grupa D la Campionatul presei la fotbal

România liberă a câştigat grupa D la Campionatul presei la fotbal

Echipa de fotbal a cotidianului România liberă şi-a confirmat statutul de favorită şi a câştigat cu maxim de puncte Grupa D a Campionatului Presei-Smart Olympic, obţinând 21 de puncte din şapte jocuri, cu un golaveraj de 40-6.

În ultimul meci din această fază a competiţiei, colegii noştri s-au duelat cu B1TV. Deşi un rezultat de egalitate ar fi păstrat ambele formaţii pe primele două locuri în clasament, partida a fost foarte disputată, fiecare echipă încercând să-şi asigure cele trei puncte puse în joc.

Până la urmă s-a impus tot echipa ziarului România liberă, cu scorul de 3-2, marcatori fiind Cristi Horeth, Viorel Niţă şi Bogdan Ormuz.

Pentru România liberă au mai jucat Cristi Albu, Adi Duţă, Ovidiu Lăutaru, Claudiu Tudose, Cătălin Dobre, Florin Burcea, Mihai Ilie şi Sorin Suciu.
Din cele patru echipe care vor trece mai departe sunt cunoscute trei nume – România liberă, B1TV şi CanCan.

Pentru ultimul loc ce asigură prezenţa în optimi se mai bat Mediafax, Pronostic Sportiv şi Loteria Naţională.

Ocupând primul loc în Grupa D, România liberă va întâlni în optimile de finală ocupanta locului patru din Grupa C. Nici aici lupta nu este încheiată, având şanse de calificare Mediafax Monitorizare, Evenimentul Zilei şi Gândul. Primele trei poziţii sunt ocupate de Realitatea TV, ProSport şi Media Image.

Cele mai citite

Fonduri Elvețiene: Oxigen financiar pentru IMM-urile din România

Peste 55 de milioane de franci elvețieni sunt la dispoziția IMM-urilor pentru investiții în sectorul productiv Ministrul Marcel Boloș și ambasadorul Elveției în România, Massimo...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Victorie răsunătoare pentru echipa lui Xavi Pascual în Liga Campionilor!

Fostul antrenor dinamovist Xavi Pascual a obținut o victorie impresionantă la cârma echipei Veszprem, învingând PSG cu scorul de 41-28 în grupele Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă