30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialREZULTATE BACALAUREAT 2011: Promovabilitate de 39,74 la sută în Dolj

REZULTATE BACALAUREAT 2011: Promovabilitate de 39,74 la sută în Dolj

Doar 39,74 la sută din cei 7.221 de elevi din judeţul Dolj înscrişi la bacalaureat au promovat examenul, în timp ce anul trecut promovabilitatea a fost de 67 la sută, potrivit datelor oferite de Inspectoratul Şcolar Judeţean, transmite Mediafax.

“Promovabilitatea în judeţul Dolj este de 39,74 la sută. Este adevărat că nu am avut vreo unitate de învăţământ unde gradul de promovabilitate să fie zero, dar nici sută la sută“, a declarat inspectorul şcolar Cerasela Cremene.

Cele mai bune rezultate s-au înregistrat la Colegiul Naţional “Carol I”, Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti” şi Colegiul Naţional “Elena Cuza”, toate din Craiova. La polul opus se situează Colegiul Tehnic “Ştefan Milcu” Calafat, Grupul Şcolar Industrial “C.N.Plopşor” din Pleniţa şi Centrul Şcolar “Beethoven” din Craiova.

Conform inspectorului şcolar Cerasela Cremene, promovabilitatea la examenul de bacalaureat de anul trecut a fost de 67 la sută.

La examenul de bacalaureat din anul 2011, în judeţul Dolj, s-au înscris 7.221 de elevi. Pentru probele scrise ale examenului de bacalaureat au fost organizate 21 de centre de examinare, dintre care 16 la Craiova, două la Calafat şi câte unul la Filiaşi, Dăbuleni şi Băileşti.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 854: Zelenski, inspecție în DonețK

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mers astăzi la Pokrovsk, oraş situat aproape de o zonă dificilă a frontului în regiunea estică Doneţk, pentru a...

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

VIDEO. Elena Lasconi a câștigat șefia USR și a ieșit cu un discurs a la Diana Șoșoacă

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a câștigat din primul tur alegerile pentru funcția de președinte al Uniunii Salvați România (USR), iar primul său discurs...
Ultima oră
Pe aceeași temă