28.1 C
București
duminică, 7 iulie 2024
AcasăSpecialRezerve de clasa la CFR

Rezerve de clasa la CFR

– Jucatorii care nu intra in calcule pentru primul "11" la echipa clujeana s-au descurcat mult mai bine decat asa-numitii "titulari"

"O sa folosesc alti jucatori la urmatorul meci" a declarat antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, furios dupa ce elevii sai nu au reusit sa marcheze in amicalul cu Panathinaikos Atena, 0-0. Iar amenintarea "Falco-sului" a fost pusa in practica la partida cu VFL Bochum. Doar fundasul stanga Alvaro Pereira a supravietuit dintre titularii CFR-ului in partida cu grecii, iar cei care i-au inlocuit pe Cadu, Trica sau Ruiz au facut ca intal–nirea cu nemtii sa fie cel mai bun joc al ardelenilor din aceasta perioada de pregatire. Astfel, pe langa cele doua goluri ale lui Andre Sousa Galiassi si Gabi Muresan, alb-visinii mai puteau marca inca de cel putin doua-trei ori, in ceea ce a reprezentat cea mai buna prima repriza din cele patru meciuri de pregatire disputate pana acum. Acest lucru nu putea fi trecut cu vederea nici de sefi, pe care meciul cu Bochum i-a facut sa viseze la un nou sezon reusit. "Avem o echipa foarte buna si un lot valoros. Putem spune ca i-am ridiculizat pe germani, pentru ca am controlat in totalitate me–ciul. Ne miscam bine, ne cream ocazii ceea ce ne da sperante pentru viitor. Cred ca suntem pregatiti pentru a ne lupta cu marile puteri ale Europei, insa nu trebuie sa neglijam nici campionatul care ramane, totusi, principala noastra tinta", a declarat presedintele Iuliu Muresan.

 

Astfel, dupa prestatiile celor doua echipe in meciurile cu Panathinaikos si Bochum, misiunea antrenorului Ioan Andone, cel care a spus ca vrea sa gaseasca un prim "11" dupa acest cantonament de la Abtenau, pare tot mai dificila. Desi formatia care a jucat cu nemtii s-a miscat destul de bine, totusi Ando nu poate gandi o formula de inceput fara capitanul Ricardo Cadu sau experimentatul Eugen Trica, a caror aport la jocul echipei este de necontestat. De asemenea, "pitbull-ul" Tony da Silva este titular incon-testabil pe partea dreapta a apararii, asa ca e de vazut cum va reusi tehnicianul sa-i impace pe cei 28 de jucatori din lot, toti cu valori destul de apropiate.

INCHEIERE
Dilema antrenorului Clujului ar putea fi rezolvata in aceasta seara, cand CFR va disputa al treilea si ultimul meci de pregatire din cantonamentul de la Abtenau, Austria. Feroviarii vor da piept cu cei de la Motherwell, cea mai buna echipa din Scotia dupa duo-ul Celtic-Glasgow. Partida va incepe la aceeasi ora ca si celelalte disputate pana acum, 19:00, si va fi penultima inainte de startul campionatului, care va fi la sfarsitul saptamanii viitoare. Ultimul amical va fi sambata, impotriva FC Bihor.

Cele mai citite

Fabiano Caruana a câștigat competiția Superbet Chess Classic România 2024

Clasamentul Superbet Chess Classic 2024 s-a schimbat semnificativ după cea de-a noua rundă. Deși Fabiano Caruana a pierdut ultima sa partidă împotriva lui Anish...

Robert Fico, la prima ieșire în public după tentativa de asasinat: „Vreau să-mi exprim admirația față de premierul ungar”

Premierul slovac Robert Fico a apărut vineri, 5 iulie, pentru prima dată în public de la tentativa de asasinat din urmă cu două luni,...

Franța votează: tensiune maximă în Hexagon

Alegerile din Franța au o miză uriașă, cu implicații nu numai pentru francezi, ci și pentru NATO și Uniunea Europeană Președinția lui Macron s-ar putea...
Ultima oră
Pe aceeași temă