15.6 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialRevelion 2008: lautari si DJ in loc de muzica populara

Revelion 2008: lautari si DJ in loc de muzica populara

» In restaurantele bucurestene, noaptea de Revelion de anul acesta are ca tarif maxim 860 lei (Athenee Palace Hilton) si minim 50 de euro (restaurant Tushin).

» Meniul e foarte divers, de la bucataria traditionala de sarbatori pana la mancarea de lux (caviar, salata de homar, supa aromata cu trufe).

» Programele includ Taraful din Clejani, Loredana, Marius Mihalache  sau la restaurantele mai putin pretentioase doar DJ, dar si tombole (un mare premiu este un automobil).

Ca si anii trecuti, restaurantele cu profil romanesc au preturi sensibil mai mici decat cele exotice sau internationalizate (asta chiar daca cel mai ieftin revelion este organizat de un restaurant mongolez, Tushin). Bautura este fie la liber, fie in meniu si include cafea, apa minerala sucuri acidulate, vin, sampanie, whisky, gin, campari (mai putin cocktail-uri, insa). Cum pretul este un factor hotarator in decizia de a alege un loc sau altul de Revelion, au fost evaluate dupa acest criteriu – astfel, au fost socotite accesibile intre 170 si 350 de lei de persoana, scumpe intre 350 si 500, foarte scumpe 500-860.

Restaurante accesibile: intre 170 si 350 RON
Bellini
Meniu: Partea intai: bruschete cu somon, bruschete cu caviar, bruschete cu icre de manciuria, ou umplut, prosciuto melone, salamuri italienesti, ciupercute umplute cu gorgonzola si cu carne de vita, clatite umplute cu carne. Partea a doua: ficatei cu acetobalsamico. Partea a treia: peste filapia in sos de vin alb. Partea a patra: misgrill, tiramisu cu inghetata.
Program:  DJ
Pret: 88 euro/persoana

Bolivar
Meniu: Ora 21.00 – cocktail de intampinare –  sangria sud-americana; 21.30 entradas sur-americanos (aperitiv) – causa rellena, guacamole, papas à la huancaina, crochete de cascaval, tartine de anchoa, creveti al parilla, branza, tortilla; 22.00 – orez cu fructe de mare, creveti si sos picant de ardei; 22.30 – piept de curcan la gratar acompaniat de legume mexicane; 23.50 – sampanie;
00.30 – pastrav umplut la cuptor, 02.00 – muschi de vita si de porc la gratar cu sos chimichurry si cartofi taranesti; 03.00 – prajitura de ciocolata.
Program: pom de iarna, tombola, DJ, muzica latino, dance si alte genuri muzicale, perinita.
Pret: 250 RON/persoana

La Papi
Meniu: Felul I: toba, lebar, cascaval, masline, rosii umplute cu vinete, ardei gras cu pasta de branza, rulada de pui, salam Sibiu, muschi file, salata boeuf, chiftelute, icre rosii. Felul II: somon la gratar si cartofi natur. Felul III: sarmale, mamaliguta, carnati proaspeti. Felul IV – muschi impanat, pulpe de pui la tava cu cartofi taranesti, salata de muraturi. Desert: tort, fructe, sampanie, vinul casei.
Program: DJ
Pret: 250 RON/persoana.

Xanadu
Meniu: Gustare asortata, toba de casa, lebar, caltabos, salata boeuf, rosie umpluta cu salata de vinete, telemea de vaca, sarmalute cu mamaliguta si ardei. Fel principal: pulpa de porc la tava, pulpa de pui la cuptor, cartofi prajiti, salata asortata de muraturi, tort Decadence of Chocolate
Pret: 195.00 RON/pers.
Program: artistic, muzica si dans.

Jadoo
Meniu: Aperitiv: rulada de pui cu nuca, rulada de porc cu ciuperci, curcan in aspic, rulou cruditati, rulada cascaval si sunca, tarta cu icre, tarta cu ficat de gasca, tarta cu somon fumé, tarta cu caviar, rosie umpluta cu vinete, ardei cu pasta de branza cu ardei iute, jambon, salam Sibiu, carote, masline. Peste: somon in sos de vin. Sarmalute de pui in foi de vita cu smantana, mamaliguta si ardei iute. Curcan umplut cu nuca si ciuperci. Cotlet de porc umplut cu piersica. Cartofi wedges. Tort. Fructe.
Pret: 100 euro/persoana.

La Scena
Meniu:  Gustare: scrumbie marinata rondele, salau cu maioneza, stiuca umpluta, somon si masline cu migdale, rulada de curcan cu legume, garnitura de orez milanez. Vitel la cuptor in vin rosu cu garnitura de bulete de cartofi cu rosii si sparanghel. Friptura de porc cu cidru si mere cu piure de legume, morcovi si broccoli. Desert: fructe proaspete, tort, pandispan cu fructe. Bar
Program: Tamango, DJ, o formatie de lautari, o trupa care va canta cover-uri.
Pret: 200 RON/persoana.

Taste
Meniu:  Gustare festiva, batog de crap, dobos, terina de ficat de pui cu ardei,
piftie de curcan, rulou de sunca cu cruditati, salam de Sibiu, masline, vinete pe rondea de rosie, pasta de branza, trei arome pe pat de castravete, file de salau meuniere cu cartofi natur, rulada de curcan pe varza calita, muschi de porc impanat si rulada din muschi de vita cu cartofi la cuptor, evantai de muraturi asortate, tort festiv.
Program: muzica de dans si de petrecere, DJ,  orchestra, tombola cu premii.
Pret: 90 euro/persoana.

Tushin
Meniu:  Pui Shanghai, pachetele de primavara (cu ravase), chiftelute cu susan, salata de varza cu rosii si lamaie, porc Tushin, orez cu legume, vita in sos mongolez, orez cu ciuperci, peste pane cu sos picant, cartofi natur, salata de fructe, tort, alune. Bautura include vodka Ging-Seng.
Pret: 50 euro/persoana.

Don Taco
Meniu:  Cocktail mexican, cu parfum si culoare exotica, pentru doamne si whisky dublu si un red bull pentru domni. Nacios & Salsa, avocado cu creveti tiger fresh macerati in tequila cu parfum de coriandru verde, flautes crocant cu branza cedar, piept de curcan pe salata iceberg asezonata cu ulei de masline extra virgin si picaturi de acetobalsamico de Mexico. Somon Cabuson Luca cu sos mexican si vin alb.
Fructe de cactus, inghetata de lamaie, frunze verzi de menta in amestec cu Sambuca si tequila. Pulpa de rata Acapulco cu nuca de cocos si garnitura de varza rosie, calita in sampanie, cu gust de scortisoara. Muschiulet de vitel San Jose cu cartofi Queen si un sos fin.
Desert racoritor cu ciocolata calda si alte ingrediente dupa o reteta a casei.
Program: Jocuri de lumini si efecte speciale pregatite de DJ-ul casei, spectacol de artificii pe terasa restaurantului.
Pret: 280 RON/persoana.

Saftica
Meniu:  Bufet suedez: fazan-piesa, curcan Waldorff, somon fumé imperial umplut cu sparanghel si sos de menta, roasbif cu sos de tarhon, fructe de mare cu sos Calipso, pateu de gasca-aspic, branzeturi asortate cu miez de nuca si stafide, platou mixt de mezeluri, platou mixt traditional (lebar, caltabos, toba, ghiudem, babic, sorici), rulada de pui cu legume, piftie de porc, piftie de curcan, salata de andive, salata de boeuf, salata de cruditati, salata greceasca, salata de ton cu lamaie, salata bulgareasca, salata de sfecla rosie, salata verde cu ou, branza si masline. Mixt-grill peste: somon si salau cu sos de capere si lamaie, cu garnitura de cartofi si morcov, muschiulet de porc si curcan Rotti, cu cartofi taranesti, mazare Bonne Famme si salta de iarna. Frigarui de fructe, salata de fructe, miniprajituri asortate, cozonac si tort-surpriza.
Pret: 300 RON/persoana
Program: DJ-i

Casa Banil
Meniu:  Gustare rece: medalion de porc, toba, salam de Sibiu, rulou de sunca cu salata de cruditati, sorici, rosie cu pasta de branza, jambon (prosciuto crudo), piftie, sunculita, cruditati, choix a la creme (paté de gasca), salau menuire, sos menuire, cartofi nature, lamaie, sarmale in foi de vita si varza, mamaliga, ardei iute, rulada de curcan si frigaruie porc si legume gratinate, salata de muraturi, coup jack, salata de fructe, inghetata, fructe.
Pret: 240 lei/persoana

Café Boheme
Meniu:  Cocteil crevete, galantina fazan, muschiulet de porc cu prune, terrina de branza feta, terrina de legume, rulou de sunca cu salata de telina, kiwi cu creveti, rulou de somon fumé cu sparanghel, consome Celestine, somon imperial, tagliatele burro, rulada curcan, cartofi copti, branzeturi asortate, tort de ciocolata, fistic, alune, migdale, fructe.
Program: DJ
Pret: 100 de euro/persoana

La Mama
Meniu:  sunculita afumata, pastramioare, masline si legume proaspete, branzeturi frecate cu ceapa si usturoi si drese cu smantana si marar, jumari, lebar, salata de boeuf, salata de vinete cu rosii, piftie, pastrav romanesc bine impanat cu lapte si malai cu sos de smantana cu hrean si cartofi natur, sarmalute cu mamaliguta; gratar: plescoi, fripturi de porc si pui, mititei si maduvioare cu  cartofii ardelenesti si muraturi; desert: tort de fructe de padure si inghetata de toate felurile.
Bautura fara limita de consumatie.
Program: DJ, lautari, spectacol de artificii
Pret: 340 RON/persoana

Four Seasons
Meniu:  70 de feluri
Program: dansuri orientale
Pret: 90 de euro/persoana

Restaurant Tripoli
Seara libaneza
Meniu:  gustari reci: hommous, baba ghanuj, babhne simplu, sarmalute in foi de vita, shanklish, tabouleh, fatoush; gustari calde: sambusec cu carne, sambusec cu branza, kebe prajite, rasasfour de vita, ficatei de pui, crochete de la Tripoli, peste cu legume mexicane, orez cu pui; legume;  migdale; stafide; snuber si fistic; Desert: Noapte de Beirut, platou cu fructe
Bauturi la liber. Se ofera o sampanie pentru fiecare masa.
Pret: 350 RON/ persoana

Casa Di Angelo
Meniu:  cocteil din fructe de mare cu sos remoulade, rulou somon fume tapetat cu gorgonzola, piftie de curcan, rulada de pui, hering marinat pe lamaie, pate de ficat de gasca in aspic, pastrama de curcan, pastrav mediteranean cu legume asortate saute, curcan la cuptor, muschi de porc impanat, varza la cuptor, cartofi prajiti, muraturi asortate, branzeturi asortate, fructe, tort festiv, sampanie
Program artistic: DJ profesionist si artificii
Pret: 220 RON/persoana

Taste Grill&Pasta
Meniu:  Batog de crap, dobos, Terinade ficat de pui cu ardei, piftie de curcan, rulou de sunca cu cruditati, salam de Sibiu, masline, vinete pe rondea de rosie, pasta de branza cu 3 arome pe pat de castravete, file de salau Meuniere cu cartofi natur. Cupa de sampanie va fi servita la ora 24.00, iar apoi: rulada de curcan pe varza calita, muschi de porc impanat si rulada din muschi de vita cu cartofi la cuptor, evantai de muraturi asortate, tort festiv, ciorba de potroace.
Program: DJ – muzica de dans si de petrecere. Invitatii speciali vor fi trupele 4Ever si Cream.
Pret: 100 de euro/persoana.
Restaurante scumpe:
intre 350 si 500 RON

Byblos
Meniu:  Crema di aragosta e gamberi, antipasto, insalata di polpo e verdure, tris di pesce marinato, tagliata di porcini al coriandolo e bufala, sogliola all’acqua pazza con verdure, filetto di manzo e tacchino, salsa di mirtilli e tartufo, patate all’erba cipollina, coppa di ricotta, cioccolato bianco e salsa  frutti di bosco, prosecco extra dry, valdobbiadene doc – villa sandi – veneto, vino bianco millenium terra romana (Romania), vino rosso serralunga nero d’avola (Sicilia).
Pret: 130 de euro/persoana (429 RON/persoana)

Burebista (Batistei)
Meniu:  Aperitiv batog, terrina de ficat de gasca, piftie de piept de curcan, briose cu branza Rochefort, pastrama de piept de rata, file uscat de cerb, paté din ficat de rata, icre de stiuca, cas proaspat de oaie, comsumé de prepelita cu pui parmezan, dorada in sare cu buchetiera de legume, prepelita umpluta, rulada din piept de curcan, file de porc burebista, cartof taranesc, salata verde, tort cu fructe de padure, ciorba de potroace.
Pret: 150 de euro/persoana
Program: Maria Buza, Gina Matache, taraful restaurantului, focuri de artificii, sampanie, surprize, DJ.

Caru’ cu Bere&Muzeul Berii
Meniul, programul si pretul celor doua restaurante vor fi identice.
Meniu:  Ora 21.00 – tartine cu piept de rata afumat, tartine cu cascaval afumat, ardei gras cu crema de branza fetta, rulou de sunca de curcan umplut cu salata de morcovi, telina, mar si maioneza, pastrav afumat si somon afumat, jambon de Parma cu pepene galben, selectie de legume proaspete. Ora 22.00 – foie gras servit cu dressing de fructe de padure. Ora 23.00 – peste la cuptor servit cu dressing de lime si cu garnitura de legume sote. Ora 1.00 – muschi de vacuta la cuptor servit cu dressing de ciuperci alaturi de cartofi cu rozmarin. Ora 3.00 – selectie de miniprajituri si tort facute in casa. Bautura include vin spumant Rhein.
Program: In restaurantul Caru’ cu Bere tema va fi Revelion Vienez.
In restaurantul Muzeul Berii tema va fi Revelion Latino&Dance. Ora 21.00 – conasii si conitele vor fi intampinati cu vin spumant Rhein. Ora 21.00-23.15 Orchestra "Wiener Walzer". Ora 23.15 – 23.59: DJ Vali Disco&Dance. Ora 00.00 – foc de artificii si vin spumant servit in strada. Ora 23.55-00.15 – miniconcert "Wiener Walzer" in strada. 00.00- 05.00: DJ Vali Latino Start. 01.15-01.35: colinde traditionale – Grupul Altita.
Pret: Intre 1 si 10 persoane – 125 EUR/persoana. Intre 10 si 20 persoane – 115 euro/persoana. Mai mult de 20 de persoane – 105 euro/persoana.

Tratoria del Tatoli
Meniu:  Antipasti: mozzarella pane, ficatei de pui cu andive si otet balsamic. Prosciutto melone, inele de calamar pane cu sos remulade, legume la gratar cu usturoi. Piftie, carnaciori proaspeti si slaninuta cu tuica. Somon la gratar garnisit cu cartofi nature. Sarmalute in foi de varza si sarmalute in foi de vita. Piept de pui la gratar cu sos de sampanie si boabe de struguri aurii, Braciola di maiale (cotlet de porc la gratar condimentat in stil italian) servite cu cartofi la cuptor cu rozmarin si salata de sezon. Tort cu ciocolata si vanilie, tort cu cafea, tort cu fructe de padure.
Program: Vali Craciunescu cu trupa sa instrumentala si "veselie, parodie, nebunie si antren", muzica, concursuri, tombola si premii.
Pret: 400 RON/persoana

Restaurant Cina
Meniu:  cocteil de cruditati cu creveti si sos Calipso; gustare rece "Cina" (somon fumme, rulada de pasare, carpacio, dobos, rulou de sunca cu salata a la rousse, rosie umpluta cu salata de vinete, canape de castravete cu pasta de branza, piftie de curcan, tartine cu caviar si icre de Manciuria, masline); somon Contesse cu buchetiera de legume; consome Imperial cu pui parmezan; rulada de curcan cu varza calita; muschiulet de porc vanatoresc si medalion din muschiulet de vitel cu cartofi pai; salata de andive cu sos de mustar, tort de ciocolata glace, selectie de branzeturi, jardiniera de fructe si alune.
Program artistic oferit de orchestra condusa de maestrul Nelu Ploiesteanu, dansuri si colindatori ai traditiilor romanesti.
Pret: 160 de euro/persoana

Alfresco
Meniu:  Bufet suedez: aperitive: platou mezeluri asortate (Salam Napoli, Milano, Sibiu, Copa Ham si Chorizo), platou branzeturi asortate (Gorgonzola, Brie, Feta, telemea de oaie), Rol mops (platou cu hering marinat), Arancini cu branza de capra si ardei rosu, creveti Tempura serviti cu sos cocktail, salata Caprese, selectie de specialitati romanesti de sezon (toba, caltabosi, carnati afumati, cas afumat); salate: Nicoise de ton, asortata de sezon, Caesar, orientala; ciorba de burta (la ora 5.00); Main course: medalion de  porc cu prune uscate si sos de vin rosu, mini-Surf&Turf (combinatie de muschi de vita brazilian la gratar si creveti Jumbo), file de calcan in crusta servit cu sos Meuniere, sarmalute cu smantana si mamaliguta, piept de pui la gratar cu nuci si struguri servit cu sos Madeira, purcelus de lapte la cuptor; garnituri: cartofi rustici, legume glace, orez pilaf cu legume si stafide; desert: mere coapte in vin rosu, budinca de orez cu lapte si scortisoara, citrus panacotta cu caramel sauce, tiramisu Savoiardi, tort Black forrest, cozonac cu nuci si cacao.
Bauturi la liber. sampanie – House champagne Laurent Perrier.
Pret:  408 RON/persoana

La Bastille
Meniu:  
Varianta I: miniprajituri cu piept de rata afumat; creveti in cataif cu salata de anghinare, sparanghel si avocado, dressing de rosii; turnedou de somon cu tian de avocado, lime, orez Jasmine cu ciuperci de padure si dressing de coriandru proaspat; tort cu spuma de ciocolata, cirese amare si fistic, insotit de cupa de sampanie de la miezul noptii.
Varianta II: tartine cu somon afumat si crema de Camembert; terina de branza de capra cu ardei marinat si vinete, salata de ierburi proaspete si piept de rata afumat; piept de rata la cuptor cu ratatouille de legume si amestec de ierburi organice si jeleu de mandarine cu foie gras; tort cu spuma de ciocolata, cirese amare si fistic, insotit de cupa de sampanie de la miezul noptii.
Varianta III: minifoietaj cu porcini si verdeturi proaspete; terina de foie gras cu chutney de pere si salata de fenicul cu fructe de padure; muschi de vita gratinat cu pesto, umplut cu Roquefort, noisette de legume si cartofi crocanti cu rozmarin; tort cu spuma de ciocolata, cirese amare si fistic, insotit de cupa de sampanie de la miezul noptii.
Bautura/varianta: doua aperitive la alegere, o sticla de vin, racoritoare, cafea, o cupa de sampanie Kir Royal.
Pret: 460 RON/persoana/varianta

High-Life
Meniu:  aperitivul traditional – salam Sibiu, rulou sunca si salata de cruditati, rosie cu pasta de branza, piftie de curcan, branzeturi, pastrama de caprioara, rulada de pui, legume asortate si masline; aperitiv special (euroaperitivul): caprese, somon fume cu lamaie si capere, tartine cu ansoa, prosciutto crudo cu parmezan, masline cu migdale, canapele de castravete cu pasta de ficat, ardei gras cu feta si nuci, salata humus; peste; platou de fructe de mare cu sos de vin si lamaie (scoici, creveti, caracatita); orez salbatic/somon butter-lemon; sarmalute in varza cu mamaliguta; antricot de vita cu sos de vin rosu si salvie; cartofi copti; tort, miniprajituri si fructe. Bautura este la liber din partea casei.
Program: DJ  si foc de artificii la miezul noptii.
Pret: 105 euro/persoana

Mythos
Meniu: Platou ouzopikilia: tzatziki, tirokafteri, salata de ardei copt in sos de usturoi, salata de vinete, saganaki feta (branza feta cu rosie si ardei in folie de aluminiu pe gratar). Salata de pui asezonata cu o varietate de branzeturi traditionale grecesti. Creveti mari salbatici in sos special de cognac Metaxa 7* cu garnitura de orez. Rulou de filé de porc umplut cu legume, cu sos crema de estragon si garnitura de cartofi. Tort.
Program: DJ Marcus & Live Show-surpriza. Concurs de dans cu premii-surpriza.
Pret: 100 euro/persoana.

Taverna Sarbului
Meniu:  aperitive – ardei cu branza, zacusca sarbeasca, rulada de porc, branza picanta, muschi afumat, antricot afumat de vita, ceafa afumata de porc, placinta cu branza; feluri principale – sarmale cu mamaliga si ardei iute, mix grill (carnati de casa afumati, ceafa de porc la gratar, piept de pui, carne de vita tocata, condimentata, la gratar) cu garnituri (cartofi taranesti, orez, legume mixte,  lipie), salata asortata de iarna, purcel de lapte la protap, miel la protap, varza calita; desert – tiramisu original sau tiramisu cu fructe de padure. Open bar.
Program: 22.15-23.00 Loredana, 23.15-00.15 Marius  Mihalache, 02.10-03.10 Trupa Amaro  Del, DJ.
Pret: intre 480 si 320, in functie de pozitia in sala.

Nicoresti
Meniu:  aperitive traditionale de sarbatori (toba, lebar, caltabosi, sorici) plus icre asezonate, branza Camembert, fel principal – muschiulet de porc impanat cu diverse garnituri, pastrav "bine crescut", grill-uri, sarmalute in foi de varza sau de vita.
Program: "Revelion ca acasa facut de altii"; restaurantul e organizat pe saloane, iar invitatii din fiecare camera isi pun muzica de pe CD-uri proprii.
Pret: 220 lei

Restaurante foarte scumpe 500-860 RON

Avalon
Meniu:  Aperitive amuse-bouche asortate, ciocolata alba si caviar, somon marinat&ridichi "air", rata afumata&caviar Galileo Melon, Ahi Tuna Crudo&sos Mango Wasabi Soya, scoici scallop invelite in sunca afumata, piure de conopida cu nucsoara, salata micro greens, somon de Atlantic innegrit si uns cu teriyaki, risotto cu aroma de iarba de lamaie, asparagus, serbet de lamaie verde cu spuma de sampanie&vodka martini solide, medalion de vita argentiniana, sos de expresso infuzat cu whisky, sos jeleu de maracuja proaspat, cartofi zdrobiti cu aroma de Dijon si legume asortate, Midnight Chocolate Extravaganza si surpriza bucatarului pentru noaptea Anului Nou. Bauturile includ un pahar de Veuve Clicquot.
Program: trupa Respect si invitatii acesteia, intr-un show care include evergreen-uri, colinde, muzica de saxofon si arii de opera. Dansatorii latino vor da o aroma speciala serii.
Pret: 700 RON/persoana

La Boema (Rhin Grand Hotel)
Meniu:  Cocktail de bun venit, buseuri-surpriza, somon fume, oua de prepelita cu icre negre, oua de prepelita cu icre rosii, barchete cu fructe de mare, galantina de fazan cu fistic, pate de ficat de gasca, salata Waldorf, consomme Profiterol, duet de somon si salau, cartofi si morcov soté servit cu sos olandez, sorbet Grand Marnier, piept de rata salbatica cu fructe à la Rin Grand Hotelt, tornedou de vaca cu ficatei de pasare si sos Madeira, buchetiera de legume cartofi gofret, salata de Andive, fructe asortate, tort surpriza.
Program: concursuri si tombola cu premii substantiale; pentru premiul cel mai mare – un automobil.
Pret: 199 euro/persoana

Hilton
Le Diplomat
Meniu:  Carpaccio de ton marinat cu salata de homar, telina, mere si busuioc, supa crema de anghinare aromata cu patrunjel si trufe proaspete, file de calcan cu piure si tandoori de legume, serbet de fructe exotice cu sampanie, duet de vita cu rizoto cu sfecla si sparanghel, con de ciocolata aromata.
Program: Calin Geambasu Band si Blondy.
Pret: 860 lei de persoana

Roberto’s
Meniu:  panacot de somn cu crap si pesto, file de calcan la gratar cu pere si risotto cu miere si sparanghel la gratar, ravioli umplute cu ricotta si spanac servite cu sos picant de rosioare, sorbet de prosecco, medalioane de vitel cu dovlecei umpluti si saltimbocca de legume, zabaglione cald cu biscuiti proaspeti.
Program: Blondy si invitatii ei si magie cu Josefini, program de cabaret.
Pret: 725 RON/persoana

Executive Lounge
Meniu:  Carpaccio de caprioara cu sos de prune si salata Rocket, tocanita de ciuperci cu saute din specialitati de vitel, file de lup de mare cu rosioara, capere si sos de vin alb, sorbet de vin dulce, medalion de vita cu cartofi aromati cu trufe si sos de legume, sufleu cald de ciocolata cu sos de vanilie.
Program: foc de artificii.
Pret: 860 RON/persoana

Locanta Jaristea
Meniu:  rulada de iepure si curmale de Assur, curcan si fructe de padure topite in aspic, prapure Cernaeff indesat cu muschi de porc, salata boeuf, ficat de gasca, pasta de anchois, somon fume, branza de capra in pere de Provence, rulouri Balasoiu cu branza de vaca dulce, cascaval fume maruntit cu sunca slaba, piept de rata afumat, rulada de pui cu busuioc de Agapia, pastrav fume, masline, toba, jumari, caltabosi, sorici si leberwursti, somon Bodislav la cuptor, curcan intins pe varza calita si indopat cu mirodenii arabesti, muschiulet de batal nevarstnic, muschiulet de vitelus, piept de rata cu sos de struguri aurii. Garnituri: pilaf cu stafide de Rodos, cartofi fripti si ciupercute.
Salate: andive, sparanghel, dumade, castraveti felii, vinete la cuptor si ardei copti. Desert: tort de inghetata – Prezidente, placinte cu branza, placinte cu mere, pricomigdale, cozonaci, struguri de Brusa, mere, kiwi, portocale, banane, branzeturi fermentate.
Program: Maestrul Marius Leau si Ligia Duna, Morning Star Band, Ionita si Viorica – Taraful din Clejani, Panseluta Fieraru si Vali Bocanegra, Cornelia Catanga si Mitica Padureanu, Doru Tufis, campionii dansului: Nadine si Fernando versus Jeanine si Vasiliev, Varful cu dor.
Pret: 850 RON/persoana

Intercontinental
Sala Balada
Meniu de gala "à la Parisienne".
Program: Luminita Anghel, Mihai Morar si trupa Slang. Bauturi la liber.
Pret: 795 RON/ persoana

Sala Ronda
Meniu:  Bufet de gala festiva.
Program: Jojo, Mandinga, Andra si trupa TZ. Bauturi la liber.
Pret: 685 RON/persoana

JW MARRIOTT Grand Ballroom
Selectiuni din meniu: stridii proaspete, creveti, scoici si crabi, crab servit cu sos de fructe, burger din antricot de vita in stil Rossini, medalioane de vita cu creveti, tarta de branza prajita cu sos de fructe.
Program: Horia Brenciu and HB Orchestra, Miki, Liana Lungu, Hara, DJ. Invitata speciala: Pepy, alias Tina Turner.
Pret: 750 lei/ persoana

Constanta Ballroom
Magic Glow The American Way
Gazduit de Cove
Selectiuni din meniu: terina de ficat de gasca servita cu marmelada de ceapa, canapele cu caviar Sevruga, quiche cu homar de Bretania, stridii proaspete servite cu vinegreta de usturoi, prajitura de castane de Aubenas.
Program: Horia Brenciu and HB Orchestra, Bogdan Bradu, Liana Lungu, Hara, DJ. Invitata speciala: Pepy, alias Tina Turner.
Pret: 750 lei/ persoana

La Cupola
Magic Savors Frnech Mirage
Gazduit de Horia Brenciu
Selectiuni din meniu: brulee din ficat de gasca cu ghimbir si crocant din zahar de palmier, selectie de sushi si sashimi, rata crocanta in stil Peking, tempura de somon cu sos dulce-acrisor, budinca de orez cu aroma de anason servita cu sos de mango picant.
Program: Miki, Pure and Simple Live Band, Hara, DJ. Invitata speciala: Pepy, alias Tina Turner.
Pret: 750 lei/ persoana

La Cucina
Magic Toluch Asian Fever
Gazduit de Albertina
Selectiuni din meniu: homar proaspat la gratar, lasagna cu somon afumat, terina de iepure cu masline si anghinare, terina de ciuperci cu trufe si mascarpone, tiramisu cu zmeura.
Program: Pure and Simple Live Band, Miki, Bogdan Bradu interpretand canzzonette italiene, DJ.
Pret: 750 lei/persoana

Champions Magic Rhythms
Gazduit de Salsaphoria
Selectiuni din meniu: carpacio de scoici St. Jacques servit cu mango si miere, paella cu fructe de mare si creveti, muschi de vita cu ierburi si sos Chimi Churri, peste snaper cu sos picant de cocos si coriandru, mousse de banane si ciocolata amaruie.
Program: Analia Selis, latino DJ, Salsaphoria dance show cu instructor de salsa.
Pret: 650 lei/ persoana

Casa Doina
Meniu:  Charlotte din piept de pui afumat cu ficat de rata, servit cu Chutney de prune; foi de orez cu branza Cheddar si ananas; rulouri din somon afumat cu clatite de porumb; sorbetto de lamaie si menta proaspata; muschi de porc cu polenta si reductie de otet de cirese; salata iceberg stropita cu lamaie si ulei de masline extravirgin; tort Black&White.
Bautura: aperitiv la alegere, vin Chile – Charonnay Conno Sur 2007,  sampanie Freixenet Gordon Negro.
Program: Disco&DJ.
Pret: 550 RON/persoana

Restaurant Mazagran
Meniu:  Trandafiri de somon afumat cu icre de manciuria, vol-au-vent cu icre negre si caracatita, prosciutto crudo cu pepene galben, rulouri de bresaola cu ruccola si parmezan, terina de pasare in crusta de susan, mousse de peste spada, prepelita umpluta cu ficat de gasca, broccoli sote, salata verde asortata, pulpa de porc cu ananas caramelizat, piure de cartofi cu ginger, mix de branzeturi cu struguri, mere si nuci, tort de vanilie cu capsuni si coacaze rosii. Bautura este la liber.
Programul serii va fi asigurat de un DJ, dar va cuprinde si un moment artistic cu obiceiuri romanesti de iarna si karaoke.
Pret: 540 RON/persoana

La Pechea
Din meniu: muschi Wellington, salau pe pat de legume, icre de Manciuria, pate de gasca.
Program: grupul Cromatic, Marin Petrache Pechea si surprize.
Pret: 150 euro

La Romanasul si Bolivar toate locurile s-au ocupat.
Nu organizeaza revelion (sunt inchise sau gazduiesc petreceri private): Al Casolare, Angel’s, Aquarium, Balthazar, Basilicum, Benihana, Bistro Ateneu, Capsa, Mc Monn’s, Mediteraneo, Mandragora, toate tratoriile din lantul "Il Calcio", Waterloo, Zerrilos, Terasa Doamnei, Casa Vernescu, Casa di David, Chocolat, Esperanto, Golden Blitz, La Belle Epoque.

Cele mai citite

A doua candidatură a Dianei Șoșoacă nu a fost admisă de BEC

Biroul Electoral Central a respins a doua candidatura a Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, după ce Curtea Constituțională a României a admis una dintre...

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

A doua candidatură a Dianei Șoșoacă nu a fost admisă de BEC

Biroul Electoral Central a respins a doua candidatura a Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, după ce Curtea Constituțională a României a admis una dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă