O reteta de prajitura delicioasa, care nu trebuie sa lipseasca din meniul vostru.
Ingrediente
190 g aluat tarte
O reteta inedita si rafinata: Tarta Rose Victoria
227 g crema de branza sau branza de vaci
4 linguri zahar
1 ou
4 linguri crema de lamaie (frisca + coaja si zeama de la o lamaie)
1 lingura coaja rasa de lamaie si portocala
Incearca o alta reteta cu portocala: Orez fructat
Mod de preparare
1. Intindeti aluatul pe o suprafata tapetata cu faina si taiati cerculete. Refolositi bucatalele de aluat ramase, pana va ies 15 cerculete. Tapetati formele de tarte cu unt si faina, apoi puneti aluatul. Intepati baza cu o furculita si dati la rece, in timp ce cuptorul se incalzeste la 200 de grade.
2. Amestecati crema de branza sau branza de vaci cu zaharul, oul si coaja de citrice. Puneti, cu o lingura, compozitia obtinuta in formele de tarte. Dati la cuptor pentru 25 de minute pana ce umplutura se asaza.
3. Lasati sa se raceasca, apoi transferati pe un platou. Puneti cate o lingurita de crema de lamaie pe fiecare tarta inainte de a servi.
Pe eCuisine.ro găseşti alte reţete savuroase: