0.6 C
București
duminică, 17 noiembrie 2024
AcasăSpecialRețeta zilei: Rasol de miel și cartofi la cuptor cu rozmarin

Rețeta zilei: Rasol de miel și cartofi la cuptor cu rozmarin

Vă prezentăm o rețetă gustoasă de weekend: rasol de miel și cartofi la cuptor cu rozmarin. 

Ingrediente

* rasol de miel – 6 bucăți

* supă de pui cât să acopere bucățile de rasol

* morcov

* ceapă

* sare după gust

* cartofi

* usturoi

* cimbru

Mod de preparare

Bucățile de rasol se lasă la marinat cu cimbru și usturoi timp de 24 de ore. După ce se scot, se perpelesc în tigaie, iar apoi se dau la cuptor cu supa de pui și cu legume (morcov, ceapă). Se scot și se reduce zeama până ajunge la vâscozitatea de sos. Se servesc cu cartofi la cuptor, cu usturoi și cimbru.

Chef Sorin Petru Cucu, Restaurant Mahala

Cele mai citite

Bela Karolyi, antrenorul Nadiei Comăneci, a murit la vârsta de 82 de ani

Karolyi şi soţia sa Martha au antrenat multiple medaliate olimpice cu aur şi campioane mondiale în SUA şi România, inclusiv pe Nadia Comăneci şi...

Sporuri și zile de repaus, dacă lucrezi în weekend

Aceste drepturi sunt obligatorii și includ atât un spor salarial, cât și repaus săptămânal de 48 de ore consecutive Angajații care desfășoară activități în weekend...

Bela Karolyi, antrenorul Nadiei Comăneci, a murit la vârsta de 82 de ani

Karolyi şi soţia sa Martha au antrenat multiple medaliate olimpice cu aur şi campioane mondiale în SUA şi România, inclusiv pe Nadia Comăneci şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă