Dacă vrei să adaugi ceva nou în meniu tău, cea mai inspirată idee o reprezintă brioșele cu ciuperci. O rețetă simplă și rapid de făcut, brioșele vor impresiona și cel mai aprig critic culinar.
Ingrediente
- patru ouă
- două linguri de apă minerală
- două linguri de ulei
- șase linguri de făină
- două linguri de pătrunjel verde tocat
- cinci felii de mushi file
- busuioc uscat
- 10 măsline fără sâmburi
- două lingurițe de praf de copt
Mod de preparare
Bate ouăle spumă, presărând un praf de sare. Adaugă uleiul, laptele și apa minerală.
Încorporează făina și amestecă bine, apoi pune pătrunjelul tocat.
Taie măslinele rondele și mușchiul cubulețe. Amestecă toate ingredientele.
Dupa ce ai omogenizat compoziția, adaugă piperul și praful de copt.
Toarnă amestecul în forme de brioșe, presară busuioc și pune formele la cuptor pentru 30-35 minute.
Mod de servire
Se pot servi atât reci, cât și calde.