Ardeii umpluți sunt un preparat perfect pentru sezonul rece. Orice bucătăreasă știe să gătească un astfel de preparat, dar publicația Taste of Home vine cu o rețetă inedită, care te va surprinde.
Ingrediente
- patru ardei grași roșii
- o cană cu fasole neagră neagră
- o cană cu cașcacal ras
- 3 lingurițe de sos de roșii
- o ceapă tăiată mărunt
- 50g porumb fiert
- 1/3 cană de orez
- o linguriță de boia dulce/picantă
- o linguriță de chimen
- smântână pentru decor
Mod de preparare
1. Curăță ardeii de semințe, spală-i și lasă-i la uscat.
2. Într-un bol amestecă fasolea, cașcavalul, ceapa, orezul, praful de boia și chimenul.
3. Umple ardeii cu mixul obținut, apoi pune-i la fiert într-o oală cu capac.
4. Adaugă treptat apă și lasă-i să fiarbă cel puțin o oră.
5. Se servesc calzi, asezonați cu smântână.