17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialReteaua afacerilor din Finante Galati, sub protectia oamenilor lui Tariceanu

Reteaua afacerilor din Finante Galati, sub protectia oamenilor lui Tariceanu

Costica Onica, un mogul al Finantelor Publice Galati. A rezistat tuturor regimurilor politice. Pana in 2004 a fost sponsor al PSD, iar dupa alegerile de anul trecut a intrat in tabara Aliantei D.A. Acum este protejat de fiica lui, consilier al primului ministru. In aceasta calitate, Onica Daniela a trimis de pe site-ul Corpului de Control al premierului injurii si amenintari la adresa unui ziar local care a scris despre tatal sau. Potrivit unor surse, Onica este puternic sustinut de liderii Aliantei din Galati: Mihai Toader (PD) si Paul Dobre (PNL). Aceleasi surse ne-au dezvaluit o serie de afaceri controversate facute la Directia de Finante din care statul a pierdut milioane de euro. De exemplu: vanzarea in urma unei executari silite, la un pret derizoriu, a combinatului vinicol de la Nicoresti. Surse din cadrul Directiei Financiare ne-au prezentat o adevarata caracatita a relatiilor clientelare si de nepotism de la Finante Galati.
Caz de abuz in serviciu al sefului de contestatii de la Finante Publice Galati, fapt dezvaluit intr-o caseta audio: acesta a solicitat servicii sexuale unei femei, administrator la un spital privat din Tecuci, in schimbul unor promisiuni ca va face tot ce se poate pentru a rezolva problemele unor datorii la stat. (continuare in pagina de investigatii)

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă