13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialReprezentatii de succes pe scenele din Constanta

Reprezentatii de succes pe scenele din Constanta

Teatrul de Stat din Constanta propune in acest sfarsit de saptamana doua acte culturale care s-au bucurat de un mare succes la fiecare reprezentatie. Astazi, 29 martie, de la ora 19.00, pe scena vor urca Georgiana Mazilescu, Luiza Martinescu si Dana Dumitrescu. Cele trei actrite prezinta o poveste de dragoste, dar si una de viata intr-un spectacol plin de verva si culoare, "Luna de miere", in regia artistica a lui Daniel Felsner. Duminica, tot de la ora 19.00, este programata comedia politista "8 femei" de Robert Thomas.

 

Cu o regie marca Rasvana Cernat, piesa de teatru prezinta situatii comice, umbrite de secrete, in interpretarea deosebita a echipei actorilor constanteni. Punerea in scena a "Mansardei la Paris cu vedere spre moarte" a fost, de asemenea, primita cu mare caldura de public, prezent intr-un numar foarte mare la cele doua reprezentari sustinute cu ocazia Zilelor francofoniei. Copiii vor avea parte si ei de cateva momente artistice. Astfel, maine, de la ora 11.00, Teatrul pentru Copii si Tineret Constanta ii invita pe cei mici sa urmareasca, alaturi de parinti, spectacolul cu actori si papusi "Aladin si lampa fermecata". In regia lui Cristian Pepino, pe muzica maestrului Dicran Asarian, evenimentul se bucura de o distributie de exceptie.
» "Luna de miere" si "8 femei" sunt piesele de teatru ce pot fi vizionate, in acest sfarsit de saptamana, pe scena Teatrului de Stat Constanta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă