18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialRelatie proasta intre U.N.A.P. si Prefectura

Relatie proasta intre U.N.A.P. si Prefectura

Conferinta Judeteana a Uniunii Nationale a Asociatiilor de Proprietari nu a intrunit sambata mai mult de 200 de membri. Desi pe ordinea de zi se aflau subiecte fierbinti, membrii asociatiei nu au prezentat un interes deosebit pentru propria manifestare. Inca de la inceput, Marcel Dragu, presedintele Uniunii Nationale a Asociatiilor de Proprietari Constanta, l-a criticat pe reprezentantul Prefecturii, subliniind ca are o relatie proasta cu aceasta institutie – Uniunea. In acelasi timp, Dragu a tinut sa sublinieze ca in afara de reprezentantii primariei Constanta si cei ai primariei Cernavoda, nici o alta autoritate locala nu a catadicsit sa-si trimita reprezentanti la aceasta intalnire. Tirul criticilor nu s-a oprit aici, presedintele Uniunii Nationale a Asociatiilor de Proprietari Constanta, Marcel Dragu, do-rind sa lamureasca inca de la capul locului ca uniunea de la malul marii nu are nici un fel de relatie cu Radu Opaina, pe motiv ca acest om nu ii reprezinta pe membrii de la Constanta: "Opaina face show-uri mediatice si consider ca acest stil nu ne reprezinta!".

S-a stabilit programul pe 2007

Pe ordinea de zi a Conferintei Judetene a Uniunii Nationale a Asociatiilor de Proprietari (U.N.A.P.), desfasurata sambata, 24 februarie, s-au aflat raportul comisiei de cenzori, executia bugetara pe anul 2006 si bugetul de venituri si cheltuieli pe anul in curs, precum si organigrama pentru acest an. S-a luat in calcul si posibilitatea completarii cu noi membri a consiliului director al Uniunii Asociatiei de Proprietari Constanta. Marcel Dragu, presedintele Uniunii Nationale a Asociatiei de Proprietari de la Constanta, a subliniat ca din cele 630 de asociatii de la nivelul municipiului Constanta, in luna ianuarie a anului in curs, au fost excluse 73 de asociatii pe motiv ca nu si-au platit cotizatiile. Seful Uniunii Nationale a Asociatiilor de Proprietari, Marcel Dragu, a amintit ca o relatie proasta exista si cu asociatiile de la Navodari. In acest oras vorbim de aproximativ 30 de asociatii de proprietari. Mai mult, ca un minus al U.N.A.P., in anul 2007 conducerea nu a reusit sa atraga nici un presedinte de asociatie pentru a urma cursurile de formare.
Dragu a spus ca relatia presedinte – administrator este una discordanta, motiv din care se isca periodic foarte multe probleme: "Locatarii se poarta ca niste chiriasi si nu ca niste proprietari!" Membrii U.N.A.P. din Constanta si-au exprimat ingrijorarea ca in orice clipa pot ramane fara sediu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă