14 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024

Recomandam

TVR 1, ora 23.20
"Totul despre mama mea" (drama)
"Todo sobre mi madre" este povestea a patru femei, legate intre ele intr-un mod special. Totul incepe dupa moartea fiului de 17 ani al uneia dintre ele, cand aceasta, devastata de durere, porneste in cautarea tatalui copilului, un barbat care in acesti ani a devenit femeie. Prezentata intr-o forma cu totul aparte (in fine, vorbim despre o productie realizata de Almodovar), cu evenimente extreme descrise intr-un mod socant, pelicula ascunde o poveste despre valorile familiei. Dar, daca va asteptati la o infatisare in stil clasic a vietii de familie din perspectiva celui mai celebru regizor spaniol al momentului, atunci s-ar putea sa aveti o surpriza.

Pro Cinema, ora 22.00
"Interviu cu un vampir" (drama)
Am avut "Dracula" al lui Francis Ford Coppola, "Wolf" al lui Mike Nicols, dar si "Frankenstein" in regia lui Kenneth Branagh, dar in categoria filmelor horror "de moda veche" intra si versiunea cinematografica a romanului lui Anne Rice, "Interviu cu un vampir", pe care cu siguranta toti l-ati vazut deja. O poveste interesanta, un proiect mult mai ambitios decat celelalte, sustinut de excelenta interpretare a lui Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst, Antonio Banderas si Christian Slater, totusi punctul forte al filmului reiese din designul decorurilor, fiecare scena fiind perfect realizata, reusind sa pastreze timp de doua ore o atmosfera morbida, gotica.

National TV, ora 20.15
"Visul unei nopti de vara" (comedie)
"Visul unei nopti de vara" se numara printre cele mai indragite, dar si mai des puse in scena comedii de Shakespeare. Inca de cand a fost scrisa, la mijlocul anilor 1590, piesa a trecut prin numeroase transformari, fiind reinventata sub forma unui balet sau a unui musical, si de cele mai multe ori transpusa pe marile ecrane. si totul s-a datorat in primul rand flexibilitatii textului, ce a permis fiecarui regizor sa-si exprime propria viziune despre subiect. Pentru aceasta seara, va propunem varianta lui Michael Hoffman (1999), o comedie ce-i reuneste in distributie pe Kevin Kline, Michelle Pfeiffer, Calista Flockhart, Christian Bale si Sophie Marceau.

Cele mai citite

Elena Lasconi susศ›ine propunerile lui Nicuศ™or Dan pentru Bucureศ™ti

Elena Lasconi ศ™i-a declarat public susศ›inerea faศ›ฤƒ de cele 20 de propuneri pentru Bucureศ™ti prezentate de Nicuศ™or Dan, รฎntr-o postare pe Facebook. Ea a...

Elena Lasconi susศ›ine propunerile lui Nicuศ™or Dan pentru Bucureศ™ti

Elena Lasconi ศ™i-a declarat public susศ›inerea faศ›ฤƒ de cele 20 de propuneri pentru Bucureศ™ti prezentate de Nicuศ™or Dan, รฎntr-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ