18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialReacţie scandaloasă la dezvăluirile Rl: "Ăştia nu au bani să cumpere ziarele...

Reacţie scandaloasă la dezvăluirile Rl: „Ăştia nu au bani să cumpere ziarele pe care le-au publicat”

Câinii latră, ursul merge” a fost reacţia fiului primarului din Ghimpaţi la ancheta publicată de România liberă în ediţia de azi. Bogdan Cărăpănceanu şi-a manifestat indiferenţa faţă de dezvăluirile privind averea familiei sale chiar pe pagina lui de Facebook. Un cititor revoltat a obţinut o captură cu această afirmaţie  şi ne-a trimis-o pe adresa de email a publicaţiei noastre.

România liberă a publicat azi (vezi aici) o investigaţie în care arătăm că primarul Constantin Cărăpănceanu, edilul comunei giurgiuvene Ghimpaţi, are un salariu de doar 550 de euro, dar o avere care cuprinde două apartamente, o casă, 14,5 hectare de pământ agricol şi peste 2000 de metri pătraţi de teren intravilan. De asemenea, potrivit declaraţiei sale de avere, mai deţine un autoturism de teren BMW X3, iar unele persoane afirmă că la întâlnirile de partid de la Giurgiu se deplasează cu un Mercedes. Fiul său se afişează pe aceeaşi pagină de Facebook cu un SUV şi un automobil de lux ambele marca BMW. Tatăl primarului, în vârstă de peste 70 de ani, a cumpărat unul din principalele magazine din comună. Surse din Ghimpaţi au susţinut că aceasta este doar averea la vedere a edilului, restul fiind distribuite pe numele unor aproapiaţi. De altfel, primarul are nu mai puţin de şase fini, după cum a recunoscut unul dintre ei, Ion Cercel, care speriat de dezvăluirile din România liberă, a venit singur la noi să se disculpe.

După apariţia articolului, fiul primarului nu a ezitat să manifeste o reacţie tipică pentru îmbogăţiţii de acest fel: „Ăştia nu au bani nici să cumpere toate ziarele care le-au publicat„, afirmă beizadeaua Bogdan Cărăpănceanu pe pagina sa.

Contactat de Rl,  tatăl său ne-a declarat iniţial că nu ştie de reacţia fiului. „Nu ştiu ce să spun, acum vă aud. Dar nu cred că s-a referit la dumneavoastră”, a susţinut iniţial Constantin Cărăpănceanu.

Câteva ore mai târziu, a revenit şi a invocat că alte persoane ar fi scris pe pagina de Facebook a băiatului său. „Cine i-a făcut o înscenare, s-a folosit de el să-i facă rău„, a încercat primarul să-şi apere odrasla.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă