18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecial"Răsfăţ la grătar" cu Agricola Bacău

„Răsfăţ la grătar” cu Agricola Bacău

Agricola Bacău lansează în acest sezon ”Răsfăţ la grătar” pentru toţi cei care consideră că nu poate exista vară fără relaxarea în aer liber şi gustul deosebit al cărnii gătite pe grătar. Produsele din carne de pasăre ”Răsfăţ la grătar” vin gata pregătite, iar consumatorul nu trebuie decât să scoată folia în care este înfăşurat produsul aflat în tăviţă şi să îl pună pe grătar.

Agricola Bacău oferă consumatorilor soluţia perfectă pentru momentele de relaxare la iarbă verde! Noua gamă de produse include cinci sortimente, toate acestea fiind preparate special pentru a fi puse direct pe grătar, fiecare produs fiind deja tranşat şi condimentat. Agricola Bacău aduce prin „Răsfăţ la grătar” frigărui asortate de pui, pulpe de pui dezosate, piept de pui dezosat, aripioare de pui şi ciocănele de pui.

Pentru o oferi aroma incofundabilă a cărnii la grătar, produsele „Răsfăţ la grătar” sunt lăsate la macerat în condimentele cele mai potrivite timp de minim şase ore, la o temperatură de 0°- 4°, oferindu-li-se astfel mai multă savoare.

FRIGĂRUI DE PUI – au aroma condimentelor specifice grătarului în care se distinge boiaua de ardei dulce ce conferă, alături de legumele asezonate (ceapă, ardei) un gust unic acestui produs.

PULPE DEZOSATE PENTRU GRĂTAR – sunt condimentate mai accentuat, cu ierburi aromate şi dulci, iar la final sunt presărate cu oregano.

ARIPIOARELE DE PUI – sunt condimentate cu ierburi aromate ce dau o savoare deosebită cărnii – o adevărată invitaţie pentru delicatese la grătar.

PIEPTUL DE PUI FELIAT – pieptul este tranşat în felii subţiri – tip şniţel – cărora li se adaugă arome discrete, ce oferă produsului un plus de distincţie.

CIOCĂNELE DE PUI – aroma acestora este una mediteraneeană, iar rozmarinul aduce un plus de savoare.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă