25.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialRapiti si amenintati cu moartea

Rapiti si amenintati cu moartea

Suspectati de un furt, patru tineri au fost la un pas de a fi aruncati de pe podul rutier din localitatea Agigea. Minorii au fost luati cu forta de persoane necunoscute de pe strada si bagati in portbagajul unor masini.
Oamenii legii spun ca marti seara, in jurul orei 20.00, Serviciul de Urgenta 112 a fost sesizat cu privire la faptul ca un tanar se afla inchis in portbagajul unui autoturism marca Dacia de catre persoane necunoscute care intentioneaza sa-l arunce de pe podul rutier din Agigea. Imediat a fost constituita o echipa operativa care s-a deplasat in zona podului, insa fara a constata nimic din cele reclamate. Jumatate de ora mai tarziu, la sediul Sectiei V Politie s-au prezentat minorii S.D., de 15 ani, M.G.A., de 16 ani, H.C. si B.F., ambii de 17 ani, toti insotiti de parinti, care au reclamat faptul ca au fost luati de pe o strada din zona CET de catre mai multi indivizi necunoscuti, in trei autoturisme Dacia, au fost loviti si li s-a spus sa predea radiocasetofonul furat din autoturismul unuia dintre ei, amenintandu-i ca ii dezbraca si ii abandoneaza in zona podului Agigea.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, Sarmizia Fetcu, a declarat ca in urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca cei patru reclamanti sunt banuiti de comiterea unui furt dintr-un autoturism, fapta savarsita in noaptea de 30 spre 31 decembrie 2005 si nereclamata pana in prezent.
Odata cu demararea cercetarilor, politistii au reusit sa il identifice pe Bogdan P., de 29 ani, din Constanta, proprietarul bunului furat. Al doilea autor a fost, de asemenea, identificat ca fiind Daniel M., zis „Caine”, de 21 ani, din Constanta.
Pentru retinerea celor doi indivizi, ca si a celorlalte persoane care au participat la comiterea faptei au fost organizate mai multe echipe de lucratori de politie.
Minorii sechestrati urmeaza sa fie prezentati la Institutul de Medicina Legala Constanta, pentru examinare, iar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale acordate, se va stabili incadrarea juridica a faptei.
Cercetarile in acest caz sunt continuate de lucratorii Formatiunii de Investigatii Criminale din cadrul Sectiei V de Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate.

Cele mai citite

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...

Oficialii americani avertizează că furtuna slăbită Helene rămâne încă „periculoasă”

Helene a fost retrogradată la o furtună tropicală vineri, la câteva ore după ce a atins uscatul ca un uragan puternic în statul american...
Ultima oră
Pe aceeași temă