16.2 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăSpecialPurtatorul de cuvant al Guvernului, batut de o barmanita

Purtatorul de cuvant al Guvernului, batut de o barmanita

Scandalul incaierarii dintr-un club din Cluj-Napoca in care a fost implicat si europarlamentarul Rares Niculescu a capatat noi dimensiuni, pentru inregistrarea video a incidentului fiind oferita o suma substantiala.

Europarlamentarul PDL, Rares Niculescu, fost purtator de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, a fost nominalizat pentru functia de purtator de cuvant al Guvernului. Acesta a fost implicat, sambata noapte, intr-o altercatie cu bodyguarzii firmei Scutul Negru, compania angajata sa asigure ordinea la meciurile Universitatii Cluj. Rares Niculescu a mers intr-un local de manelisti, Club Romantic, din centrul orasului. Bodyguarzii sustin ca europarlamentarul era insotit de fratele sau (Paul Niculescu) si de cativa prieteni, printre care fiul lui Ioan Nistor Poenaru, unul dintre oamenii de afaceri care au avut de beneficiat de pe urma guvernarii CDR din perioada 1996-2000. Acestia, spun bodyguarzii, s-au enervat ca nu au mai gasit locuri, au inceput sa ridice clientii de pe scaune si au provocat scandal. Bodyguarzii au intervenit ca sa ii dea afara, moment in care acestia au schimbat pumni cu purtatorul de cuvant al Guvernului. Oamenii de ordine au chemat jandarmii, care i-au amendat pe Rares Niculescu si pe doi dintre insotitorii sai cu cate 200 de lei.

 

Unii dintre bodyguarzi sustin ca Niculescu ar fi fost baut. Niculescu recunoaste ca anterior incidentului consumase alcool, dar spune ca este, de fapt, o victima si ca bodyguarzii nu l-au lasat sa intre in localul manelistilor. El a afirmat ca, fara nici un motiv, a fost lovit de unul dintre angajatii firmei Scutul Negru. Rares Niculescu spune ca a depus plangeri penale impotriva jandarmilor si agresorilor. Politistii l-au sfatuit sa obtina un certificat medico-legal, dar Niculescu a spus ca loviturile nu sunt atat de grave incat sa fie atestate de medicii legisti. Printre colegii sai de partid, Rares Niculescu are reputatia unui petrecaret. Surse din PDL spun ca, in urma unui chef prelungit din anul 2005, Rares Niculescu ar fi cazut in dizgratia lui Emil Boc dupa ce s-a laudat la petrecere ca "eu l-am creat pe Emil Boc".

 

Rares Niculescu a fost, patru ani, consilierul parlamentar al lui Boc. Colegii de partid ai lui Niculescu spun ca acesta ar fi fost trimis sa isi spele pacatele la Bucuresti, unde a fost numit in postul de consilier al fostului ministru al Administratiei si Internelor Vasile Blaga. In acea perioada, Niculescu a intrat in conflict cu o serie de personaje influente din MAI. "Tocmai de aceea, informatiile despre scandalul de sambata s-au scurs in presa de la Bucuresti", a spus unul dintre actualii parlamentari ai PDL Cluj. Avand in vedere situatia jenanta in care se afla, Rares Niculescu nu exclude o posibila renuntare la functia oferita de Boc.
si fratele lui Rares Niculescu, jurnalistul Paul Niculescu, a fost implicat intr-un scandal asemanator. El a depus plangere penala pentru faptul ca ar fi fost agresat, impreuna cu un alt jurnalist, Victor Lungu, de cantaretul si actorul Tudor Chirila. Acesta a fost deranjat de faptul ca respectivii l-au fotografiat la o ora tarzie din noapte.

» Pocnit de barmanita
Surse din Politia Cluj spun ca Niculescu ar fi recunoscut ca a fost agresat de barmanita din Club Romantic. Informatia este confirmata si de unii dintre clientii barului, care spun ca fata este sportiva si ca practica boxul. Angajatii firmei Scutul Negru au spus ca au aparut si primele intentii de speculare electorala a incidentului. Unul dintre candidatii la Primaria Cluj ar fi oferit 10.000 de euro pentru inregistrarile video realizate de camerele de supraveghere.
Conducerea clubului a refuzat, mai ales ca firma este platita din banii CL, dominat copios de PDL, pentru a pastra ordinea la meciurile Universitatii Cluj.

Cele mai citite

Aurul atinge un maxim istoric, impulsionat de tensiuni geopolitice și măsuri bancare

Prețul aurului a atins un nou maxim istoric la începutul acestei săptămâni, susținut de o combinație de factori globali, printre care se numără tensiunile...

Două tiruri încărcate cu piatră s-au ciocnit la Slătioara. Unul dintre ele a luat foc

Două TIR-uri încărcate cu piatră s-au ciocnit, în această dimineață, pe raza localității Slătioara din Vâlcea, iar cabina unuia dintre ele a luat foc....

Revenire spectaculoasă a lui Real Madrid pe teren propriu cu Borussia Dortmund: 5-2(0-2)

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 5-2, după ce a fost condusă cu 2-0, marţi seara, pe Stadionul...
Ultima oră
Pe aceeași temă